1. Anasayfa
  2. Espor

Team Liquid “fish123” ve ScreaM ile Valorant’ta

Team Liquid “fish123” ve ScreaM ile Valorant’ta
"fish123"
0

Kaynaklara göre Team Liquid ekibi “fish123” olarak bilinen Avrupalı kadrosuyla Valorant semalarına açılmaya hazırlanıyor.

Bilginin kaynağı, CS:GO Avrupa sahnesiyle bağlantısı bulunan Fransız bir espor gazetecisi olan “neL”. “neL” , profesyonel oyuncular Valve ‘nin popüler oyunu CS:GO ‘dan Valorant’a geçmeye başladığından beri potansiyel kadrolar hakkında bilgiler aktarıyor.

Kuzey Amerikalı klüp Team Liquid sahneye mevcut ve turnuvalara tabiri caizse ambargo koymuş olan başarılı “fish123” kadrosu ile çıkacak. Bu takım, kapalı beta sürümünün yayınlanmasından bu yana Solary Cup ve Mandatory Cups da dahil olmak üzere birçok turnuva kazanmış olarak biliniyor. Bu süre boyunca Team Liquid; James “Kryptix” Affleck, Travis “L1NK” Mendoza, Dom “soulcas” Sulcas ve Adam “ec1s” Eccles olmak üzere bünyesinde tamamen İngiliz oyuncular bulunduruyordu. Aynı zamanda Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğu görüşü yaygın bir kitle tarafındn kabul ediliyordu.

İngiliz olmayan tek oyuncuları olarak bilinen Ardis “ardiis” Svarenieks geçtiğimiz hafta sonu G2 Esports bünyesinde Ignition Series Vitality Open turnuvasında takımca güzel bir birinciliğe imza atarak başarılarını kanıtlamışlardı. Eğer Team Liquid, Valorant sahnesine “fish123” kadrosu ile çıkacak olursa takımı tamamlamak için beşinci bir isme ihtiyaç duyuyor. “neL” e göre beşinci zaten bulundu… O çok yakından tanıdığımız ve Counter-Strike topluluğunda idol haline gelmiş olan hepimizin yakından tanıdığı bir isim…

Adil “ScreaM” Benrlitom

Benrlitom CS:GO sahnesinde 2014 ve 2015 yıllarında gösterdiği üstün performansıyla kendine köklü bir isim yapmayı başarmıştı. O yıllarda gösterdiği bireysel performansı, hepimizin onu “The HeadShot Machine” olarak tanımamıza neden oldu. Ayrıca o zamanlarda yanlışlıkla paylaştığı “Onlar beni one tap vuruşlarımla tanıdılar” paylaşımı ile sosyal medyada kendisi hakkında çokça “caps” hazırlandı ve bu onun topluluk içinde hızlı bir şekilde üne sahip olmasında etkili oldu. Ne yazık ki son zamanlarda verdiği vaatleri yerine getiremedi, play-off karşılaşmalarında kendisini maalesef uzun süredir göremiyoruz… Bu da onun Counter-Strike kariyerinin yavaş yavaş bitmesine sebep oldu. Kendisi Valorant sahnesine geçtiğini duyurmuştu ve bu da onun eski ününe kavuşması için önemli bir fırsat yaratıyor.

Benrlitom e-spor kariyerini henüz sonlandırmadı ve kapalı beta sürümünden beri Valorant ‘a adapte oluyor. Uzun bir süredir kupa yüzü görmeyen “ScreaM” buna rağmen bireysel yetenek bazında Avrupanın en iyi oyuncuları arasında önde gelen isimlerden bir tanesi olma özelliğini kaybetmedi. Özellikle neL ‘in verdiği bilgiden sonra attığı tweet ile “fish123” kadrosunu dolduracak beşinci kişi olacağı iddası hiç kimseye şaşırtıcı gelmedi.

https://twitter.com/ScreaM_/status/1282710779062628352
“neL”in verdiği “fish123” bilgisinden sonra ScreaM ‘ın tweeti.

Henüz resmi olarak teyit edilmedi ve organizasyon bu durum hakkında herhangi bir demeçte bulunmadı fakat konu hakkında muazzam bir söylenti çalkalanıyor. Görünen o ki Team Liquid ‘in “ScreaM” efsanesini Valorant ‘ta yer alacağı başarılı “fish123” kadrosuna katması an meselesi.

Beklenen Team Liquid “fish123” kadrosu:

  • Adam “ec1s” Eccles
  • Dom “soulcas” Sulcas
  • James “Kryptix” Affleck
  • Travis “L1NK” Mendoza
  • Adil “ScreaM” Benrlitom

“ScreaM” da dahil olduğunda kadro bu şekilde şekillenecek ve “fish123” kadrosu Valorant topluluğu içinde adından çokça bahsettireceğe benziyor.

https://esporgazetesi.com/csgonun-efsanesi-scream-valoranta-gecti/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments