1. Anasayfa
  2. Espor

G2 Esports Mevcut Oyuncularının Kontratlarını Yeniledi

G2 Esports Mevcut Oyuncularının Kontratlarını Yeniledi
G2 Esports
0

G2 Esports;League of Legends, Rocket League ve Rainbow Six Siege kadrolarında yer alan bütün oyuncuların sözleşmelerini 2022’ye kadar uzattı.

Blog gönderisinde ayrıntılı olarak açıklandığı gibi League of Legends, Rainbow Six Siege ve Rocket League kadrolarındaki her oyuncu 2022 yılına kadar G2 Esports bünyesinde kalmaya devam edecek.

G2 Esports, LEC Şampiyonasındaki baskın performansıyla bilinen League of Legends kadrosundaki: “Wunder”, “Jankos”, “Caps”, “Perkz” ve “Mikyx” ve takımın koçu “Grabbz” isimleri ile çeşitli başarılara imza atmaya devam etmekte istekli.

Bu durum aynı zamanda “Pengu”, “Kantoraketti” , “UUNO” , “CTZN” ve “Virtue”dan oluşan ve yeni toplanmış olan Rainbow Six Siege kadrosu için umut verici.

G2 Esports’un Rocket League kadrosu da “Rizzo” “JKnaps” ve “Chicago” ile başarı kovalamaya 2022 yılına kadar devam edecek.

Duyurular hakkında konuşan G2 Esports CEO’su Carlos Rodriguez şunları söyledi: “Ortakların, oyuncuların ve taraftarların yıllar boyunca bizimle kalmaya karar verdiği için inanılmaz bir gurur duyuyoruz.

“League of Legends, Rainbow 6 ve Rocket League takımlarımız Kuzey Amerika, Avrupa, Çin ve SEA’dan kuruluşlar tarafından aranıyor. Bizimle olan anlaşmalarını yenilemek, onlarla olan ilişkimizin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor ve kesinlikle aynı gurur duygusunu veriyor.”


“Yıllar boyunca oyuncularımızı, ortaklarımızı ve taraftarlarımızı mutlu etmeye devam etmeyi umuyoruz. Bizi desteklemeye devam edin. Çokça sevgiler!”

Kulübün League of Legends kadrosu, 2020 Kış Mevsimi’ni kazandıktan sonra iyi performans göstermeye devam etti. Takımın Rocket League ve Rainbow Six Siege kadroları ise son aylarda zayıf kaldı. Son yapılan “CTZN” ve “Virtue” eklemeleriyle organizasyon, Rainbow Six Siege takımını eski ihtişamına ulaştırmayı hedefliyor.

https://esporgazetesi.com/100-thieves-cloud-9/
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments