1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Yaz İndirimleri Başladı

Steam Yaz İndirimleri Başladı
0

Yılın en büyük ve en çok beklenen “Steam Yaz İndirimleri” an itibarıyla başladı. En çok sevilen ve Steam üzerinde üst sıralarda bulunan oyunlara indirimli bir şekilde ulaşabilirsiniz. İndirim süreci 9 Temmuz’a kadar sürecek.

Steam ‘ı sık kullanan bir oyuncusuysanız eğer bugünden itibaren başlayan indirimler, kütüphanenizi doldurmak ve hiç oynamadığınız oyunlara bile çok makul fiyatlara sahip olmanız için güzel bir şans.

Bu dönemde genellikle oyunlar 10%-30% indirimler alsa da oldukça sevilen bazı oyunlarda gerçekten sulu indirimler oluyor. Steam her zaman, oldukça büyük bazı oyunlar üzerinde köklü indirimler yapmayı başarıyor. Bu yazımızda en iyi fırsatların bazılarını bulduk ve sizler için derledik.

Bunların sadece bizim seçimlerimiz olduğunu unutmamanızı hatırlatırım. Şu anda indirim sürecinde olan yüzlerce ama yüzlerce oyun bulunmakta. Satışta bulunan oyunların tam bir listesine bakmanızda fayda var.

steam 2020 sales

İndirimde Olan En İyi Teklifler

.Borderlands 3 309 TL 154.50 TL

.Grand Theft Auto V 169 TL 84.5 TL

.The Sims 4 280 TL 140TL

.Need for Speed Payback 199 TL 99 TL

.Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 450 TL 269 TL

.The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition 74 TL 22 TL

.The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 115 TL 46 TL

.METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN 55 TL 16.50 TL

.The Sims™ 4 280 TL 140 TL

.Valve Complete Pack 279 37.26

Steam İndirimlerinde En İyi Teklifleri Nasıl Alırım

Belirli bir Steam satışına hangi yoldan yaklaştığınız, ürünü harika fiyatlardan alabilmeniz için önemli bir unsur. Kelepir bulmak çok zor değil ancak bu indirimlerden en iyi şekilde yararlanmanın birkaç tekniği ve püf noktası bulunuyor.

Steam İstek Listenizi Kullanın

İstek listenize ilginizi çeken ve çok istediğiniz oyunları doldurun. Bu sayede istek listenizdeki herhangi bir oyun satışa sunulduğu takdirde ne kadar indirim uygulandığı konusunda uyarılacaksınız.

Paketlerden Yararlanın

Yayıncılar genellikle mega paketlerinde, oyunlarını bir araya getirerek daha çok tasarruf etmenize aracı oluyor. Örneğin Square Enix veya Activision gibi bir yayıncıdan daha önce hiç oynamadığınız bir dizi oyun bi arada tek başlık altındaysa bu hepsini ucuza kapatmak için oldukça ucuz ve iyi bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Vurgulanan Fırsatlar Gerçek Tasarrufun Adresidir

Steam kataloğunun çoğunluğu bir miktar indirim alacak fakat asıl indirimi Steam ‘i açtığınız anda karşınıza çıkan sayfada tanıtılan “Vurgulanan Fırsatlar” kısmında göreceksiniz. Bu sayfa; satın alma bölümüne sizi, siz farketmeden götürebilir. Bu durum bizi bir sonraki ipucumuza götürüyor…

Sadece Gerçekten Oynayacağınız Şeyi Alın

Önünüzde balıklarla kaplı bir okyanus düşünün. Balıkların her biri 75% , 90% gibi indirim kartları taşıyor olsun. Bir önceki ipucunda bahsettiğim yer tam olarak buraya benzetilebilir. Satın alma dürtünüzü kontrol altına alamayabilirsiniz. Genel olarak dolup taşan oyun kütüphanelere olan arzumuz insanca oynayabileceğimiz bir kütüphane arzumuza baskın geliyor. Gereksiz oyunlarla dolup taşan bir kütüphaneye ihtiyacımız yok bu durum Steam kütüphanenizde sadece daha fazla başlık bırakır. Biraz para biriktirin ve sadece gerçekten oynayacağınız oyunu alın. Bir süre beklerseniz, oyunların yaşlandıkça daha ucuz hale geleceğini unutmayın.

Bir Web Tarayıcı Uzantısı Kullanabilirsiniz

Aldığınız oyunun fiyatındaki değişim ile ilgili herhangi bir şüpheniz bulunuyorsa artık bulunmayacak. Enhanced Steam web tarayıcı uzantısını kullanabilirsiniz. Bu uzantı sayesinde aldığınız oyunun geçmiş tarihlerdeki fiyatını gözlemleyerek, aldığınız fiyat ile aralarında bir kıyaslama yapabilir ve ne kadar kazanç sağladığınızı görebilirsiniz.

Steam Yaz indirimleri , Steam tarafından uygulanan en büyük indirimler olduğunu yazımın en başında belirtmiştim. Birçoğumuz pahalı oyunları alamamaktan veya fiyatları konusunda genellikle şikayetçiyiz ve yılın bu aylarını tabiri caizse iple çekiyoruz. Peki ya sizlerin bu indirimlerden yararlanarak satın alacağınız oyun(lar) hangileri?

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments