1. Anasayfa
  2. LoL

League Of Legends ‘ın Gizemli Yeni Şampiyonu Sızdırıldı

League Of Legends ‘ın Gizemli Yeni Şampiyonu Sızdırıldı
0

2020 Dünya Şampiyonası öncesinde çıkması beklenen League of Legends ‘ın gizemli yeni şampiyonu “Seraphine” için yeni teaserlar, geçtiğimiz haftalarda bilinmeyen kişilerce yönetilen Twitter ve Instagram hesaplarında görünmeye başladı.

League of Legends ‘ın 152. şampiyonu olacak olan bu gizemli karakter hakkında çok az şey biliniyor. Brezilyalı yayıncı Streamie’nin bu ayın başlarında ortaya çıkardığı içeriden sızıntılar sayesinde Sezon 10’un bir sonraki şampiyonunun “sansasyonel bir büyücü” olacağı gündeme damgasını vurdu.

Sosyal medyada ortaya çıkan gizemli yeni teaser’lar sosyal medyada Twitter ve Instagramda “@seradotwav” kullanıcı adlı hesap tarafından Seraphine adlı başlık altında yayınlandı.

Seraphine, sosyal medyadaki tüm biyografilerinde “Büyük hayalleri olan hevesli bir söz yazarı ve üreticisi” olarak tanımlanıyor. Karakterin belki “Sona” ile bir ilgisi olur ? Sızıntılarla aynı çizgide olan şampiyon 152’nin “sansasyonel” doğası onun müzikal yeteneklerinden kaynaklanacak.

Seraphine görüntülerinde League of Legends ve Riot Games ile ilgili pekçok bağlantı bulunuyor. Annie ‘in ayısı Tibbers yayınlanan fotoğrafların en az birinde arkaplanda bulunuyor.

Seraphine aynı zamanda “seradotwav” adı altındaki bir soundcloud hesabında bir cover paylaştı. Yayinlanmis cover, Universal tarafından lisanslanmış olan Ary ‘nin “Childhood Dreams” parçasıdır. Aynı şirket Worlds 2020 için Riot ile ortak oldu.

Seraphine şimdilik yalnızca New York’ta müziğe hevesli bir kız gibi görünmesini sağlayan durum güncellemeleri yayınlıyor. Pekçok takipçisi bulunan hesap yakında daha çok gönderiler paylaşacak gibi görünüyor.

Seraphine 2020 Worlds Şampiyonasında Tanıtılacak

Bu gizemli sosyal medya hesapları kesinlikle League of Legends ”ın 152. şampiyonu için bir teaser yarışının başlangıcı gibi görünüyor. Eğer durum buysa, “sansasyonel büyücü” oyuna daha erken girecek şekilde ayarlanmalıdır.

Riot zaten bize Seraphine için kaba bir çıkış tarihi de verdi. Haziran ayındaki şampiyon yol haritası güncellemesinde Riot geliştiricileri, 10. Sezondan itibaren “her rol için her yıl 1 şampiyon çıkarmayı” hedeflediklerini kabul ettiler.

Bu hedef doğrultusunda bu yıl; Sett [top], Lillia [Jungle], Yone [mid] Sihirdar Vadisi’ne indi. “Dudak Uçuklatan” Samira ‘nın da alt koridora nişancı konumunda gelişi pek uzak değil. Seraphine ‘in de destek konumuna geleceğini varsayarsak yeni şampiyon ile birlikte alt koridor gereksinimleri de tamamlanarak Riot 2020 hedefine ulaşmış olacak.

Riot bir sonraki yayınlanması beklenen şampiyon Samira ‘yı 10.20 ye yakın bir yamada Sihirdar Vadisi’ne sürmeyi hedefliyor. Bu ⁠Seraphine’i Worlds ile kesişecek bir rotaya koyar – yama 10.24 ⁠ – ve onun Worlds şarkılarından birinin yayınlaması için mükemmel bir zaman sağlamış olur.

Ayrıca “Seraphine”in hesabına da ulaştık fakat yazıyı yayınlama sırasında, profilden sorumlu kişiden herhangi bir yanıt alamadık.

Şimdilik yayinlanan teaserlar asılsız gibi görünüyor fakat Seraphine olduğuyla ilgili kanıtlar gitgide birikiyor. Yine de Riot 152. şampiyon hakkında resmi açıklamayı yapana kadar hiçbir şey kesin değil. Riotun 152. şampiyonu Worlds 2020 turnuvası sırasında açıklayacağını tekrardan hatırlatalım. Turnuva 25 Eylül’de başlayıp 31 Ekim’de son bulacak.

Yine de gözlerinizi dört açın ve Twitter ve Instagram’da @seradotwav’ı takip ettiğinizden emin olun. Riot’u tanıyorsak, çok daha fazla ilgi çekici teaserlar gelecektir; daha erken haberdar olacağınız ipuçlarını kaçırmak istemezsiniz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments