1. Anasayfa
  2. Zula

Zula Günün Sonuçları

Zula Günün Sonuçları
0

Zula günün sonuçları Fastpay Wildcats maçının bitmesi ile günü kapattık. 5 karşılaşmanın oynandığı cumartesi maçlarında gülen taraflar;

Çamlıca Espor: 2 – 0 : Galatasaray

İstanbul Espor: 2 – 0 : Sangal Esports

Gamers of Future: 2 – 0 : Beşiktaş

ABB Aski Espor: 2 – 0 : Bursa Espor

Fastpay Wildcats: 2 – 0 : Mod Z

Yeni Lider Çamlıca Espor

DF43E857 5AB5 41AD 85C0 4B6EEFF4A985

İlk hafta iki maçta 4 puan toplayan Çamlıca Espor, 2. Haftanın ilk maçında Galatasaray’a üstünlük kurmayı başardı. Özellikle Galatasaray’ın üstün olduğu bilinen haritada rakibine şans tanımayan Çamlıca Espor averaj ile liderliğe yükseldi ve yarın ki maçında rakibi Gamers of Future’a göz dağı verdi. İlk hafta Bursa Espor’u yenip, Beşiktaş ile berabere kalan Galatasaray toplamda 4 puanda kaldı. 2. Haftanın pazar maçında Fastpay Wildcats karşısında ne yapacakları merak konusu olmaya başladı.

Sangal Esports Yine Kazanamadı

0B4BDAC4 F45B 4D3D 8D0F 8726FD7933EC

Zula Süper Liginin yeni takımı Sangal Esports, İstanbul Espor karşısında rakibini çok zorlasada galibiyete ulaşamadı. İlk hafta sonuçlarında rakiplerine üstünlük kuramayan Sangal Esports, 2.haftanın pazar maçında Mod Z karşısında ilk galibiyetini arayacak. Zorlu maçta kazanan taraf olan İstanbul Espor ise toplamda 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ile toplamda 7 puan topladı.

https://esporgazetesi.com/1-hafta-zula-super-lig-sonuclari/

Beşiktaş Galibiyete Hasret

CA72BDCD 9938 4EEF A92B 2393E92D7C2C

İlk hafta sonuçlarında rakipleri ile puanları paylaşan Beşiktaş, 2.hafta cumartesi maçında Gamers of Future karşısında karşılaşmadan paun alamadan ayrıldı. Beşiktaş gibi ilk haftayı beraberlikler ile tamamlayan Gamers of Future bu galibiyet ile puanını 5’e çıkardı.

Fastpay Wildcats Uzatmada Kazandı

C3C7DD2E 8DF5 493D 928D E762343D8B4D

İlk haftanın averaj ile lideri Fastpay Wildcats, 2.haftanın ilk maçında Mod Z karşısında uzatmalarda üstünlük kurdu. Yarın ki maçta zorlu rakibi Galatasaray olacak. Uzatmalarda beraberliği kaçıran Mod Z, henüz galibiyet ile tanışmadı. Yarın ki maçta ligin yeni takımı Sangal Esports karşısında ne yapacakları merak konusu galibiyeti olmayan iki takımın mücadelesi olacak.

Sizce Zula günün sonuçları göz önüne alındığında pazar günü kimler kazanacak tahmininiz var mı?
Çamlıca Espor liderliğini koruyabilecek mi?

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments