1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Challengers 3 Türkiye “en”leri

VCT Challengers 3 Türkiye “en”leri
0

VCT Challengers 3 Türkiye bitti ve böylece VCT Challengers ilk aşamaları tamamlanmış oldu. Ancak Challengers heyecanı şimdilik bitmiş olsa da Masters‘tan sonra devam edecek. Challengers 3 için turnuvanın “en”lerini sizler için derledik.

En Hayal Kırıklığı Yaratan Takım

Sangal, First Strike ile birlikte başlayan başarısız form grafiğini bir türlü düzeltemedi. Kadroda yapılan değişimler de bu form grafiğini olumlu anlamda etkileyemedi. VCT Challengers başladığından beri son 8’e sadece 1 kez kalan ekip beklentileri bir türlü karşılayamadı. Son olarak da Challengers 3’te AES’e karşı 2-0 ile mağlup oldular.

En Sürpriz Takım

Turnuvadan hemen önce yeni kadrosunu duyuran ekip Masters için Playoff’lara kalmayı başardı. AES bu başarısıyla yeni kurulan bir ekip için beklenmeyeni başardı. Daha önce oynanan iki Challengers’ta da erken elenmişlerdi. Fakat AES, Challengers 3’te istediğini almayı başardı. AES, Masters Playoff’larında Futbolist ile pazar günü karşılaşacak.

En Başarılı Takım

Challengers 2’de de mücadele eden ancak istediğini alamayan ekip Challengers 3’te istediğini aldı. Masters için Playoff şansını yakalayan ekip Challengers 3’teki üstün oyunuyla beğeni topladı. Rakiplerine harita sayısı dahi vermeyen ekip Masters yolunda büyük aday olduğunu gösterdi. Kafalar Esports Playoff maçında RARE ile cumartesi günü karşılaşacak.

En İyi Oyuncu

VCT Challengers 3 Türkiye bittiğinde akılda kalan oyuncu şüphesizi “sociablEE” oldu. Sangal Esports karşısındaki jett performansı ile hayranlık uyandıran oyuncu büyük beğeni topladı. İki haritada toplam 46 kill skoruna ulaşan oyuncu takımını sırtladı.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments