1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Gelecek Yeni Ajan Afrikalı Mı?

Valorant’a Gelecek Yeni Ajan Afrikalı Mı?
Yoru
0

Önceki yazımızda belirttiğimiz gibi, Valorant yapımcıları yeni ajan ile alakalı kozmik güçleri olan bir kontrol uzmanı olduğunu açıkladı. Reddit Valorant topluluğu da, oyuna eklenmiş ipuçlarından yola çıkarak teoriler geliştirmiş. Yazımızda, bu teorilerden bazılarını sizinle paylaşıyoruz.

Bazı oyuncular savaş bileti 38. aşama oyuncu kartının yeni ajana bir atıf olduğuna inanıyor. Daha önce de yapımcılar Savaş Biletine, gelecek ajanlar ile ilgili ipuçları yerleştirmişlerdi:

1 ve 2. Kısım Savaş Bileti 48. seviye kartında Killjoyun turretini ve Skye’ın şahinini; 3. Kısım Savaş Bileti 38. seviye kartında ise Yoru’nun maskesini içeren kartlar vardı.

bridge between worlds

Yeni ajan için olduğunu düşünülen kartın adı “Dünyalar Arasındaki Köprü“. Ortasındaki sembolün teleskop ve pusula arası bir cisim olduğuna inanılıyor. Bazı oyuncular da bunun bir güneş sistemi olduğunu söylüyor. Bunlar da tasarımcı Goscickis’in söyledikleri ile örtüşüyor.

Peki Yeni Ajan Nereli?

Ayrıca, yapımcıların bu kartların adını oyun dosyalarında farklı kaydettiğini de daha önceki seferlerde görmüştük. Örneğin Skye için yapılan kartın adı ‘Birb‘ iken Yoru’nunki ‘Woah‘ idi. Bu kartın adı ise ‘R4kiya‘ olarak değiştirilmiş. Bazı oyuncular bunun yeni ajanının adıyla bağlantılı olduğunu düşünürken bazıları kendisinin bir Riot çalışanı söylüyor. Bazı oyuncular ise “rakija”nın Sırplara özgü bir içki olduğunu ve yeni ajanın Sırp olduğunu söylüyor.

yeni ajan- gece marketi

Reddit’te üretilen teorilerden en oturmuşu, yeni ajanımızın Gana‘dan olduğunu öne sürüyor. Bunun birinci nedeni, kartın üstünde resmedilen ağaçların Afrika’ya özgü ağaçlara benzemesi. İkinci, ve daha önemli olan ipucu ise, yeni Gece Market’i afişlerinde Gana’nın ülke kodunun (GHA) olması, ve sağ üstte kullanılan sembollerin oraya özgü olması. İlk Gece Marketi posterlerinde Japonca yazılar ve JPN kodu vardı, ve sonrasında Japonyalı Yoru karakteri eklenmişti.

yeni ajan

Ayrıca giriş ekranına eklenmiş yeni bir karakter fark etti. Sadece dış hatları belli olan karakterin renkleri, Savaş Bileti’ndeki kart ile örtüşüyor. Bu nedenle de oyuncular silüetin yeni ajan olduğunu düşünüyor.

Daha önce de gördüğümüz gibi yapımcılar, bazen yeni ajanların özelliklerini daha ajanlar çıkmadan oyunlara ekleyebiliyor. Bunun bir örneğini Yoru için görmüştük. Daha Yoru çıkmadan bazı oyunlarda onun ayak izlerini gören oyuncular vardı. Bir Reddit kullanıcısı, yeni ajan için de aynı şeyin yapıldığını kanıtlar nitelikte bir video paylaşmış.

Bazı oyuncular, videoda görünen boşluğun bir hatadan kaynaklı olduğunu söylüyor. Bazıları ise bunun, yeni ajanın portal açabilme özelliği olduğuna işaret ettiğini düşünüyor.

yeni ajan

Bazı oyuncular ise oyunun içinde yeni ajan ile ilgili olduğunu düşündükleri renkli orblara denk gelmiş. Bunların R4kiya kartındaki renk paleti ile örtüşmesi bu teoriyi kanıtlar nitelikte. Peki sizce ajan nereli?

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments