1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Karakter Yapımcısı, Yeni Ajan İle İlgili Konuştu

Valorant Karakter Yapımcısı, Yeni Ajan İle İlgili Konuştu
Yoru
0

Valorant tasarımcıları, yeni ajanlar daha çıkmadan onlarla ilgili ipuçları vermeye bayılıyor. Yayınladıkları videolar ve oyuna ekledikleri gizli mesajlar olsun, topluluğa her zaman merak edecekleri öğeler sunuyorlar. Riot’un yayınladığı makalede tasarımcı John Goscickis, bulunan bazı ajanlar ile ilgili bilgi verirken, yeni ajan ile alakalı ipuçları da verdi.

Öncelikle oyuncular tarafından istenen Viper geliştirmeleri ile ilgili biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirten tasarımcı, önümüzdeki yamada planladıkları bir düzenleme olmadığını belirtti. Goscickis, aynı zamanda Yoru hakkında da konuştu. Yeteneklerinin tasarımcıların beklediği kadar güçlü olmadığını belirten tasarımcı, geliştirmeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Valorant Geliştiricileri, yeni ajan

Yeni ajan hakkında da bazı ipuçları veren Goscickis, 15. ajanın bir kontrol uzmanı olacağını açıkladı.

Daha önce de bahsettiğimiz üzere VALORANT’taki ajan yeteneklerinin sınırlarını zorlamaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar önünüze çıkardığımız şeyler sınırları beklediğimizden çok daha az genişletti. Sıradaki Kontrol Uzmanı ise şu ana kadar alıştığınız oyun tarzını kozmik bir şekilde kökten değiştirecek. Yeni ajan tam da haritadaki her şeyi takip etmeye çalışarak âdeta tüm “galaksiyi” gözlemleyen oyunculara göre.

Değinmek istediğimiz başka konular da var tabii ama onlara başka bir yazımızda yer ayıracağız. VALORANT ajanlarını derinlemesine ele alan paylaşımlarımız için önümüzdeki haftalarda bizi takipte kalın.

Oyuncular, Savaş Bileti’ndeki 38. seviye “Bridge Between Worlds” kartının da yeni ajanla alakalı olduğunu düşünüyor.

İlginizi Çekebilir
valorant derecesiz
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments