1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Dereceli Maç Ne Zaman Gelecek

Valorant Dereceli Maç Ne Zaman Gelecek
1

Valorant ilk başlarda kapalı betadaydı ve oynamak için twitch üzerinden yayın izlemeniz gerekiyordu. Bildiğiniz üzere 2 haziranda kapalı betadan çıkarıldı oyun. Kapalı betada dereceli sistemi getirilmişti ama oyun kapalı betadan çıkınca her şey sıfırlandı. Şuan hala dereceli sistemi getirilmedi ama bu konu hakkında Riot Games yetkililerinden Ziegler Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu.

tweet

” Herkese merhaba çok yoğun olduğumdan tweet atıcak zamanım olmadı , en çok sorulan dereceli modu önümüzdeki hafta bir gün aktif edilecektir. Bu modu yayınlamak ve güzel olacağına emin olmak için bu haftamızı buna ayırdık.

Peki Dereceli Modu Nasıl Olucak ?

Bu konu hakkında fazla bilgi yok ama kapalı betada bir dereceli sistemi vardı. Büyük bi ihtimal pek bir değişiklik olmayacaktır. Dereceli sistemine değinirsek aslında League of Legends ‘da ki gibi kaybettiğiniz zaman iyi oynadıysanız bile fazla puan kaybetmiyorsunuz. Kazansanız bile yeteri kadar iyi oynamazsanız dereceli puanınız fazla artmıyor. Oyunda en düşük derece Demir 1 en yüksek derece ise Valorant. Oyunda 22 tane derece vardır. En baştan sona doğru şöyle gidiyor Demir , Bronz , Gümüş , Altın , Platin , Elmas , Ölümsüz ve Valorant. Valorant hariç diğer bütün dereceler kendi içinde üçe ayrılır.

dereceli
Valorant Dereceli Sistemi

Valorant Beklentileri Karşıladı mı ?

Bence oyun oynanış bakımından gayet iyi. En büyük rakibi Counter Strike Global Offensive ‘ den hem iyi yanı hemde kötü yanları var. Mesela dereceli sistemi çok daha iyi niye diye sorarsanız şöyle CSGO ‘da bazen 5 maç üst üste kazanmanıza rağmen rütbe atlıyamıyorsunuz ve size dereceli puanınız artıp artmadığını söylemiyor benim açımdan bu konuda Valorant daha iyi fakat Valorant skinlerinde pazar sisteminin olmaması olumsuz taraflarından biri. Skinler biraz pahalı ve sıkıldığınız zaman yada ileride fiyatı artar diye skin alamıyorsunuz elinizde kalıyor bu konuda CSGO ‘nun sistemi bana daha iyi geliyor. Valorant bence espor alanına bomba gibi bir giriş yaptı şuan çok popüler ve bir sürü esporcu insanları kendi tarafına çekti. Dereceli sistemi ile bence oyun daha fazla oynanacak. Önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum.

oyunici
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kenja
Kenja
3 yıl önce

hele şükür be ömrümüz çürüdü dereceli gelecek diye sonunda geliyor