1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO ‘nun Efsanesi ScreaM Valorant’a Geçti

CS:GO ‘nun Efsanesi ScreaM Valorant’a Geçti
0

Son zamanlarda , CS:GO’da ismi efsaneler arasında geçen birçok oyuncunun Valorant’a geçiş yaptığını görmekteyiz. Ve şimdi de eski CS:GO profesyoneli Valorant’da kariyerine devam etmeye karar verdi. Adil ‘ScreaM’ Benrlitom Faceit’de Valorant Pro Division’a katıldı.

Valorant etraftaki birçok oyuncudan oldukça yoğun övgüler topluyor. Pek çok oyuncu kariyerine bu yeni oyunda devam etmek için CS:GO‘dan emekliye ayrılıyor. 25 yaşındaki yetenekli Belçikalı oyuncu da bugüne kadar bu değişikliği yapan en büyük isimler arasına adını yazdırdı.

ScreaM Geri Dönüş Yapmak İstiyor

ScreaM CS:GO da heyecan verici bir üne sahipti. G2, Titan ve Team Envy’in de dahil olduğu dünyanın en iyi takımlarının çoğunda yer aldığı bir kariyere sahip. ScreaM henüz resmi olarak Valorant’a geçiş yapamaz. Bunun nedeni ise GamerLegion ile kontratının devam etmesi. Halen GamerLegion’a bağlı olsa da takımda inaktif konumda bulunmakta.

Scream csgo

Counter-Strike kariyerine 2010 yılında CS:Source ile başlayan “ScreaM” CS:GO ile sonlandırdı. Birçok kez bu alanda adını TOP 10 ‘a yazdırmayı başardı. “The One Tap Machine” olarak da bilinen oyuncu tartışmasız en iyi HeadShot oranına sahip.

Ünlü oyuncu , Valorant Beta sürümü duyurulduğundan beri canlı yayınlar açıyor. Hatta son Fnatic Proving Grounds: Valorant Açık Turnuvası‘nda yer aldı ve ekibi ile birlikte bu turnuvayı kazandı. Bu ekipte Mixwell, Shaiko, Darfan ve KingMezii ile yer aldı.

EXg iI8WsAEt6PL

Mixwell , ScreaM ile yeni maceralara atılmaya istekli ve hazır.

CS ile büyüdük bu isimlerin config ayarlarını kullandık. Onları izleyerek kendimizi geliştirmeye çalıştık. Valorant , CS’ye nazaran biraz daha farklı bir oyun. CS’den tanıdığımız ve severek takip ettiğimiz bu oyuncuların VALORANT‘a geçmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments