1. Anasayfa
  2. Diğer

Torchlight II Epic’de Ücretsiz Oldu

Torchlight II Epic’de Ücretsiz Oldu
0

Son on yılın en iyi aksiyon RPG’lerinden biri olan Torchlight , önümüzdeki yedi gün boyunca Epic Games Store’da etmekte ücretsiz olarak indirilebilecek.

Epic Games, her Perşembe ücretsiz oyun dağıtma kampanyasıyla devam ediyor.Geçen hafta bir tane değil, üç ücretsiz oyun vardı: Escapists 2, Killing Floor 2 ve Lifeless Planet.

Bu hafta, “sadece” bir oyun alıyoruz, ancak bu son 10 yılın en iyi aksiyon RPG’lerinden biri – Torchlight II. Torchlight II, Torchlight’ın devamı olan aksiyon rol yapılan bir zindan oyunudur. Oyun Runic Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı ve 20 Eylül 2012’de PC için piyasaya sürülürken, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için limanlar 3 Eylül 2019’da piyasaya sürüldü.

Oyun;Mühendis, Outlander, Berserker, Embermage arasından seçim yapabileceğiniz dört sınıf sunuyor ve tek oyunculu ya da kooperatif olarak oynayabilirsiniz. Planlanan bir devam filmi olan Torchlight III’ün 2020‘de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Torchlight II’nin Temel Özellikleri

Karakterler

Aralarından seçim yapabileceğiniz dört sınıfla, parmaklarınızın ucunda çeşitli oyun stilleri olacak. Her sınıf, özel kozmetik özellikleri ve kahramanınızı öne çıkarmaya benzeyen erkek veya kadın olarak oynanabilir.

Çok Oyunculu

LAN üzerinden veya İnternet üzerinden arkadaşlarınızla ücretsiz oynayın.

Açık Dünya

Wilder’ın geniş dünyasını ve çok sayıda hub kasabasını keşfedin. Yağmur, kar, gece ve gündüz savaşın. Seviye randomizasyonu, her oynadığınızda yeni düzenler, yollar, ganimetler ve canavarlar sağlar.

Evcil Hayvanlar ve Balıkçılık

Bu popüler özellikler Torchlight II’ye dönüşlerini iyileştirilmiş bir biçimde yapar. Daha fazla seçenek, daha iyi efektler ve evcil hayvanınız ganimetinizi satmak için kasabaya koşmaya devam edecektir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments