1. Anasayfa
  2. Espor

Team Liquid Alphari ve Santorin’i Resmen Duyurdu

Team Liquid Alphari ve Santorin’i Resmen Duyurdu
Sentorin
0

League of Legends transfer maratonu dur durak bilmiyor ! Daha önceden duyurduğumuz G2 Rekkles ve Cloud9 Perkz transferlerinin ardından şimdi de, Team Liquid sözleşmeleri sona eren ormancı Broxah ve üst koridor Impact’in yerine geçtiğimiz sezon FlyQuest formasıyla mücadele etmiş olan ormancı Santorin’i ve Astralis ile sahalarda boy göstermiş olan üst koridor Alphari’yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Santorin ve Alphari Resmen Team Liquid Kadrosunda !

Birkaç gün önce Mads “Broxah” Brock-Pedersen’ın CLG ormancısı olacağını resmi şekilde öğrenmiştik. Oyuncunun hayranlarına açıklamalarda bulunduğu çok duygusal bir mektubun eşlik ettiği bir değişiklik süreci oldu.

Türkçesine ulaşmak için Telegram kanalımıza göz atabilirsiniz! → https://t.me/esporgazetesi

Alphari’nin Team Liquid kadrosunun yeni üst koridoru olacağı söylentileri Avrupa panoramasında devrim yarattı. Origen organizasyonunun Astralis adıyla yeniden markalanmasıyla birlikte kadrosundaki tüm oyuncular farklı takım seçeneklerine bakma hakkına sahip oldular.

Santorin, LCS marketinde ormancı seçenekleri için en çok ilgi duyulan oyuncu oldu.

Galler’li üst koridora Alphari’ye ise sadece LCS ekipleri değil LEC’den birkaç takım da ilgi duyuyordu. Bunların arasında Selfmade ile devam etmesi beklenen Fnatic, Rogue ve hatta Vitality ‘de bulunuyordu. Ancak oyuncu kariyerine LCS’de devam etmeyi tercih ederek Team Liquid ile anlaşmaya vardı. Galler’li başarılı orman oynucusu Alphari’nin, Team Liquid ile 1 milyon dolardan fazla kazanacağı çok yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtiliyor.

Barney “Alphari” Morris: ” Gelecek yıl LEC’de mücadele etmeyeceğim anlamına geliyor. Geçen birkaç yılın sonuçlarına rağmen, Avrupa’da geçirdiğim zamandan oldukça memnun kaldım ve NA’ya geçmeye karar vermek kesinlikle kolay bir karar değildi.”

“Eu’dan ayrıldığımı gören bazı hayranlarımın nasıl hayal kırıklığına uğrayacağını da anlıyorum. Umarım beni bağımsız olarak gelecek yıl uluslararası alanda kendimi kanıtlama hedefimde de destekleyebilirsiniz. Bu, sonuçlara ulaşmak için benim zamanım olacak.”

https://esporgazetesi.com/league-of-legends-guncel-transferler/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments