1. Anasayfa
  2. Espor

Fnatic Rekkles’in Yerine Upset’i Düşünüyor

Fnatic Rekkles’in Yerine Upset’i Düşünüyor
Upset
0

Fnatic’in forma yüzü olan 24 yaşındaki İsveç’li alt koridor oyuncusu Rekkles’in G2 Esports’a transfer olmasının ardından; alt koridorda yer alacak yeni ismin, 2020 LEC Bahar ve Yaz Mevsimlerinde Origen forması ile sahneye çıkmış olan Alman alt koridor Upset olması seçeneğinin Fnatic tarafında ivme kazandığı söyleniyor.

Esportmaniacos’tan araştırmacı yazar Yuste Armaro: Bilgilerime göre, gelecek sezon Fnatic için tercih edilen seçenek Upset olacak. Upset Fnatic’te beyler!”

Fnatic’in Seçenekleri: Crownshot ve Upset

Fnatic ekibi Rekkles’in G2 Esports’a gidişinden sonra alt koridor açığını doldurmak için iki isim düşünüyordu. Sk Gaming kadrosundan Slovenyalı nişancı Crownshot ve Origen’dan Upset. Crownshot geçtiğimiz günlerde SK Gaming ile kontratı bittikten sonra 2021 sezonunda herhangi bir LEC ya da LCS takımında oynamak istemediğini açıkladı. Bu açıklamaların neticesinde, Fnatic cephesinin alt koridoru için baktığı yeni isim sayısı bire düşmüş oldu.

CrownShot: “Görünüşe göre bir sonraki bölümde ne yazık ki LEC / LCS’de oynamayacağım. Gelecekte ne gibi planlar yaptığım konusunda sizi bilgilendireceğim. Nihayet geçtiğimiz bu yıl insanlara neler yapabileceğimi göstermiş gibi hissettim. Gelecekte kendimi tekrar kanıtlama konusunda istekliyim. Geri döneceğim. Bu sezon bana gösterdiğini sevgiden ve destekden dolayı sizlere minnetttarım ve umarım ne yaparsam yapayım beni desteklemeye devam edersiniz…”

Buna göre, Astralis bünyesinde inaktif konumda bulunan nişancı Upset 2021 yılında Fnatic forması ile League of Legends profesyonel arenasında boy gösterebilir. Eğer, geçtiğimiz sezon Cloud9 ‘un orta koridorunu üstlenen Yasin “Nisqy” Dinçer’in Fnatic’e transferi resmilik kazanırsa, Upset Fnatic’teki ikinci yeni isim olacak. Kariyeri, G2 ve kesinlikle Fnatic hegamonyası ile savaşmakla geçen ve geçtiğimiz yaz mevsimini Origen’da sonuncu olarak bitiren Alman alt koridor için bu yenilik büyük bir şans.

https://esporgazetesi.com/league-of-legends-guncel-transferler/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments