1. Anasayfa
  2. LoL

ŞL’de 2. Hafta 2. Gün MVP’ leri!

ŞL’de 2. Hafta 2. Gün MVP’ leri!
0

Şampiyonluk ligi’nde 2. hafta 2. günü geride bırakırken Papara SuperMassive fire vermedi. Liderliğini perçinleyen SuperMassive Nasr Esports’a ilk mağlubiyetini aldırdı. Maçların mvp oyuncuları belli oldu.

Günün ilk maçında Team Aurora ve Beşiktaş Esports karşı karşıya geldi. Vadinin en yeni şampiyonlarından olmasına rağmen Seraphine ile gösterdiği performansla 2/1/10’luk kdasıyla Mocha maçın mvp si olmayı başardı.

Resim

Günün 2. mücadelesinde 1907 Fenerbahçe Espor ve 5 Ronin karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezonun finalisti olan 5 Ronin mücadeleden mağlup ayrılırken maçın mvpsi 2/1/14’lük kdasıyla Elramir oldu.

Resim

Günün 3. mücadelesinde Dark Passage ve fastPay Wildcats karşı karşıya geldi. Mücadeleye damgasını vuran StarScreen 6/0/6 lık Renekton performansıyla mvp olmayı başardı.

Resim

Günün 4. mücadelesinde Galakticos ve Galatasaray Esports karşı karşıya geldi. Tüm oyun baskısını sürdüren Galatasaray vadiden zaferle ayrıldı. Bu baskının mimarlarından olan Bolulu 3/0/10’luk Twisted Fate performansıyla maçın mvpsi olmayı başardı.

Resim

Günün son mücadelesinde Papara SuperMassive ve Nasr Esports karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan taraf Papara SuperMassive oldu ve Ragner 6/2/10’luk Sion performansıyla maçın mvpsi olmayı başardı.

Resim

ŞL’de 1. Gün Mvpleri burada.

Gamer aday adayı bir gazetecilik öğrencisiyim.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments