1. Anasayfa
  2. LoL

ŞL’de 2. Hafta 1. Gün MVP’ leri!

ŞL’de 2. Hafta 1. Gün MVP’ leri!
0

Şampiyonluk Ligi’nde 2. hafta 1. günü geride bıraktık. Birbirinden güzel maçlar izlediğimiz 1. gün sonunda oynanan maçların mvp’ leri belli oldu. Maçların mvp’lerini sizler için derledik.

Günün ilk karşılaşmasında Dark Passage ve Nasr Esports karşı karşıya geldi ve galibiyete uzanan takım Nasr Esports oldu. Maçın mvpsi ise olağanüstü bir Fiora performansı izleten ve takımına sürekli zaman kazandıran Last oldu.

Resim

Günün ikinci mücadelesinde ise geçtiğimiz sezonun finalisti 5 Ronin ve Galakticos arasındaydı. Maç boyunca Galakticos bazı girişimlerde bulundu ama 5 Ronin maçı rakibe bırakmadı.

Maçın mvpsi ise 5/0/3 lük Olaf performansıyla BroCColi olmayı başardı.

Resim

Günün üçüncü mücadelesi Beşiktaş Esports ve fastPay Wildcats arasındaydı. Lige kötü bir başlangıç yapmış olan Beşiktaş Esports maçın zayıf tarafı gözüküyordu ama Robin’in ve takımın üst düzey performansıyla maçı kazanmayı bildi.

Maçın mvp’ si ise 2/3/9 luk Lillia performansıyla Robin oldu.

Resim

Günün 4. karşılaşması 1907 Fenerbahçe Espor ve Team Aurora arasındaydı. Geçtiğimiz haftayı 0-2 kapatan iki takımın mücadelesinde kazanan taraf 1907 Fenerbahçe Espor oldu.

Maçın mvp’ si ise 8/0/3 lük Miss Fortune performansıyla Neramin olmayı başardı.

Resim

Günün son karşılaşmasında ise bu sezonun en iddialı takımlarından Papara SuperMassive ve Galatasaray Espor arasındaydı. Dengeli götürülen maçta Kaori’nin aldığı 2 skor onun kartopu etkisi yaratmasını ve maçı koparmasını sağladı.

Maçın mvp’ si 8/0/7 lik Aphelios performansıyla Kaori oldu.

Resim

Akademi ligi sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Gamer aday adayı bir gazetecilik öğrencisiyim.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments