1. Anasayfa
  2. VALORANT

Skadoodle ‘dan Operatör Hakkında İpuçları

Skadoodle ‘dan Operatör Hakkında İpuçları
0

T1’den Tyler “Latham” Skadoodle, oyunculara Operatör (keskin nişancı tüfeğini) doğru şekilde nasıl kullanacaklarını göstereceği ilk Valorant kılavuz serisini yayınladı.

Toplamda dört eğitim videosu olacak ve kalan bölümler haftalık olarak yayınlanacak. İlk video, bir Operatörün nişan almaktan, hızlı geçişten, oyuncuların silahla kullanabilecekleri farklı gözetleme türlerine kadar nasıl kullanılacağının temellerini açıklıyor.

1.Gövdesine Nişan Alın

Skadoodle, oyuncuların Operatör’u kullanırken vücut atışlarını hedeflemesi gerektiğini vurguluyor.” Göbek deliğinin veya göğsün en geniş olduğu yere nişan almaya çalışıyorum ve asla kafadan vurmayı denemem çünkü kafa vurulması zor bir hedef.”

2.Asla Hızlı Geçiş Yapmayın

Skadoodle ayrıca Operatör’ü kullanırken hızlı geçiş yapmamanız gerektiğinden bahsetti. Bir atış yaptıktan sonra, bıçağınıza hızlıca geçip ardından Operatör‘e geri dönmektense, silahın kendi kendine yenilenmesine izin vermek daha iyidir. Size daha fazla zaman kazandırır.

https://esporgazetesi.com/riotamazon-prime-uyelerine-ucretsiz-valorant-esyasi-verecek/
Riot

3.Hızlı Scope Nasıl Yapılır

Oyuncuların, atışlarını yapmadan önce dürbünün ortasındaki kırmızı noktanın görünmesini beklemeleri yeterlidir, çünkü bu % 100 isabetli bir atış olduğunu gösterir.Kırmızı nokta mekaniği aynı zamanda çömelme peek ve jump peek teknikleri için de geçerlidir. Scope açıkken hareket ettiğinizde kırmızı nokta kaybolur. Ancak çömelme tuşuna basarsanız, kırmızı nokta tam çömeldiğiniz anda görünecektir. Oyuncular bunu, kendilerini savunma pozisyonuna yerleştiren rakiplere karşı biraz daha iyi bir açı elde etmek için kullanırlar.

4.Nasıl Jump Peek Yapılır

Jump peek, oyuncuların rakiplerini hedeflerini ayarlayarak yakalamak için kullanabilecekleri ve bu süreçte ıskalamalarına neden olabilecek bir mekaniktir. Eğer jump peek denemek istiyorsanız rakibin olacağına inandığınız yeri önceden aim koyup beklediğinizden emin olun.

5.Kendinize Tepki Vermek için Zaman Verin

Skadoodle‘ın açıkladığı son ve en önemli teknik Operatör için temel bir ipucudur. T1’in Operatör kullanıcısı, oyuncuların rakiplerin nişangahlarına doğru hareket etmelerine izin vermek yerine aimlerine çok fazla güvenme eğiliminde olduklarını söylüyor. “Genelde kendime tepki vermek için boş alan bırakırım ve crosshairimi rakibin üzerine çevirmek yerine rakibin nişangahıma gelmesine izin veriyorum.”

Skadoodle, oyunculara işleri yavaştan almalarını tavsiye etti. Skadoodle’ın bir sonraki Operatör videosu önümüzdeki hafta aynı saatte çıkacak.

Videoyu izlemek için ;

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments