1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Valorant Eşyası Verecek

Riot Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Valorant Eşyası Verecek
0

Riot Games, 10 Eylül’de Prime Gaming ile ortaklık kurduklarını belirten resmi bir duyuru yaptı. Valorant için yalnızca Amazon Prime üyeleri tarafından ücretsiz olarak talep edilebilecek özel bir oyun içi öğe set çıkaracaklar.

Öğeler ücretsiz olarak talep edilecek ancak başka öğelerle değiştirildikten sonra yalnızca bir ay boyunca talep edilebilecek. Ücretsiz öğeler, yalnızca aktif bir Amazon Prime üyeliğine sahip oyunculara sunulacak. Riot, Prime Gaming tarafından özel olarak piyasaya sürülen öğelerin, süresi dolduktan sonra yakında başka bir yerde bulunmayacağını onayladı.

İlk ücretsiz ürün önümüzdeki haftadan itibaren bizlere sunulacak.

https://esporgazetesi.com/ftw-summer-showdown-ignition-series-etkinligi-basliyor/

Riot bloglarında “Önümüzdeki hafta 16 Eylül’de, doğrudan spor ayakkabı kafamız Killjoy’un koleksiyonundan Netter Treter Gun Buddy ile başlayacağız” diyor.

Ücretsiz Eşya Nasıl Talep Edilir?

Öncelikle kendinize bir Amazon Prime üyeliği edinin. İlk ayın denemesi tamamen ücretsizdir ve amazon prime web sitesinden kaydolabilirsiniz.

Kaydolduktan sonra, oyuncuların ganimet talep edebilmek ve oyun için özel ödüllerin kilidini açabilmek için Prime Gaming ganimet sayfasına gitmeleri Amazon ve Valorant hesaplarını bağlamaları gerekir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments