1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud En İyi FPS Oyununu Açıkladı

Shroud En İyi FPS Oyununu Açıkladı
0

Shroud, Valorant’ın En İyi FPS Espor oyunu Olacağını Söyledi.

Michael “Shroud” Grzesiek, bir espor unvanı olarak Valorant’ın geleceği hakkındaki düşüncelerini cesurca bir kez daha ortaya koydu ve Riot’un rekabetçi nişancısı için parlak bir gelecek öngördüğünü dile getirdi.

CS: GO Bitti Zaten

https://esporgazetesi.com/shroud-csgo/

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi Shroud’un CS: GO hakkındaki görüşlerine bakıldığında CS: GO, FPS tahtından indiren VALORANT, ününe ün katmaya devam edecek gibi duruyor.

Dün Twitch akışında Valorant hakkında konuşurken Shroud, Riot ekibine birçok yönden iltifat etti.

csgo valorant shroud

Valve’in unvanı ve bu türdeki Valorant’ın birincil rakibi olan CSGO’nun oyuncu sayısının nasıl sürekli olarak azaldığını ve Riot bu fırsatı kendi oyunları için uygun bir LAN turnuvası düzenlemek için değerlendirebilirse, o zaman potansiyel olarak öne geçebileceğinden bahsetmeye devam etti. CSGO, video oyunları dünyasında en iyi FPS esporu olma yarışında tatlı rekabet oluyor.

Shroud , “Şu anda mükemmel bir sürece sahip,” diye devam etti. “Valorant, LAN’a gelme zamanlamasını çektiyse ve turnuvalar patlarsa, zaten olduğundan CS: GO’nun daha da fazla canını sıkacak.”

Valorant’ın e-sporlarda en üst FPS yerini alıp alamayacağı sorulduğunda Shroud, “Oh, evet. Kolayca.”

CSGO, son zamanlarda oyuncu sayıları açısından zorlu bir yama görse de, yeni bir operasyon geldiğinde kolayca geri dönebilir. Bazı sızıntılar, şimdiye kadar hiçbiri doğrulanmamış olsa da, bundan sadece birkaç hafta sonra gelecek operasyona işaret ediyor.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments