1. Anasayfa
  2. CS:GO

Shroud CS:GO’nun Bittiğini Öne Sürdü

Shroud CS:GO’nun Bittiğini Öne Sürdü
4

Ünlü yayıncı ve eski Cloud-9 oyuncusu olan Shroud 100Thieves organizasyonun CS:GO’dan çekilmesinin ardından oyunun inkar edilemeyecek şekilde bittiğini söyledi.

images
Shroud

100Thieves’in çekilmesinden sonra birçok kişiye göre NA(Kuzey Amerika) ölümden önce son düzlükte yarışıyor.Rekabetin azaldığı, rekabetin bittiği yerde oyunun gelişemeyeceğini ifade etti.”Liquid,EG haricinde turnuvalarda hepsi Avrupalı takımlar.Bu iki takım tüm NA’yı temsil etmekte güçlük çekebilir.NA CS:GO’yu önemli yerlere taşıdı bunun üzerine bunun kaybolması iyi işaret değil.”

”Ayrıca bazı takımlarda 40.000 dolar gibi maaşlar alıp yeterli performans gösteremeyenler var.Bu maaşların nasıl ve nereden onlara geldiği muamma.”

shroud 222

BUNUN ANLAMI NE?

Shroud Cloud-9 ile başarılar yakalamış, CS:GO’yu Dünya çapında tanınmasına yardımcı olan biri idi. CS:GO için NA’yı kaybetmek demek Shroud gibi oyuncuları kaybetmek demek.Eskisi gibi NA maçları yeterli izlenmelere ulaşamıyor ve bu oyuncular,organizasyonlar ve CS:GO için kötü anlama geliyor.Belki de yavaştan yavaştan CS:GO’nun bittiğine tanık olmaktayız.

indir
2017’de Cloud9 Epl’yi kazandığında

-Fotoğrafta gördüğünüz kadroda 3 kişi aktif olarak CSGO oynamıyor(Skadoodle,n0thing,shroud).Autimatic ise yapılanmamış kadroda bulunuyor.Bu durumda en iyileri Stewie2k diyebiliriz.-

evet adım garip anlamı mı ne

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serhat Uzun
Serhat Uzun
3 yıl önce

Güzel yazı ama bazı bilgi yanlışları var,onlara dikkat edilmeli. Shroud a gelirsek o da seve seve cs e geri donucek ve cs go hiçbir zaman bitmekeyecek çünkü valve de oyuncu kaybını biliyor artık şu hile konusuna istemeyerekte olsa el aticak ve şu an valoant oynayan eski csciler oyuna geri donucek.

Kadir Yılmaz
Kadir Yılmaz
3 yıl önce

Bu güzel yazı için çok uğraşmış olmalısın ! Zaten Cs:go oyuncuları peynir ekmeğine oynuyor:D
Yazılarınızı tekrar gözden geçirmen gerekli baştan savma copy_paste yazılar emek hırsızlığına giriyor bir iş yapıcaksan ahlakıyla yap …