1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT E-Spor için Rekabet Politikaları ve Kuralları

VALORANT E-Spor için Rekabet Politikaları ve Kuralları
0

Evet beklenen an geldi ve Espor dünyasının gözde FPS oyunu; resmi olarak Rekabet Politikaları ve kuralları ile karşısınızda VALORANT ESPOR.

Bugün, VALORANT e-sporlarının temel taşları olacak rekabet politikalarının ilk versiyonlarını yayınlıyoruz. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, paylaştığınız geri bildirimler, sporumuzun mevcut ve gelecekteki rekabetçi bütünlüğünü sağlamak için gerekli yapıları belirlememize yardımcı olmak için çok değerliydi. Katkıları bugün yayınladığımız politikaları şekillendirmeye yardımcı olan birçok oyuncuya, takıma, taraftarlara ve turnuva operatörlerine teşekkür ederiz.

Bu Neden Önemli

Kural ihlallerinin büyük çoğunluğu, net kurallar yazarak ve açıklama isteyen takımlara ve oyunculara karşı duyarlı olmakla önlenebilir. VALORANT esporları büyümeye devam ederken, amacım rekabetçi ekosistemin katılımcıları için mümkün olan en yüksek netliği ve şeffaflığı sağlamaktır.

https://esporgazetesi.com/bacyx-in-valorant-oyun-ayarlari/

Rekabetçi politikalarımızı daha da desteklemek ve adil oyunu sağlamak için VALORANT hile karşıtı ekibimizle güçlü bir ortaklık kurduk. Turnuva ortaklarımızla birlikte hile karşıtı ekip, rekabetçi etkinlikler sırasında şüpheli davranışları incelememize yardımcı olur. Bu, açıkça adil olmayan taktikler izleyen oyuncuları belirlememize yardımcı olacak ve tüm katılımcılar için dengeli bir oyun alanı sağlayacaktır.

İleriye dönük olarak, herhangi bir Riot onaylı VALORANT yarışmasına katılmadan önce, tüm oyuncuların belirtilen kural ve politikaları kabul etmesi ve bunlara uyması gerekecektir. VALORANT’ı topluluk için özgün bir şekilde büyütmeye çalıştığımız için görüşleriniz paha biçilmez olmaya devam ediyor. Lütfen düşüncelerinizi paylaşmaya devam edin, dinliyor olacağız.

  • VALORANT Espor Rekabetçi Operasyonlar Başkanı Alex Francois

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments