1. Anasayfa
  2. Diğer

Netflix Beyond Good & Evil’e Dayanan Bir Film Yapıyor

Netflix Beyond Good & Evil’e Dayanan Bir Film Yapıyor
0

Beyond Good & Evil filmin yönetmenliğini Dedektif Pikachu‘nun yönetmenliğini yapmış olan Rob Letterman yönetecek.

Netflix, Twitter’da ortaya çıkaran Ubisoft’un Beyond Good and Evil film uyarlaması üzerinde çalışıyor. Hollywood Reporter’a göre, proje hala erken gelişme aşamasında ve hala yazar aramanın ortasında. Bununla birlikte, görünüşe göre hibrit bir canlı aksiyon / animasyonlu olan şeyleri yönetecek Rob Letterman dahil olmak üzere birkaç isim var. Bu arada Ubisoft Film & Television’dan Jason Altman ve Margaret Boykin yapımcı olarak görev yapacaklar.

bge vignette 750 422 2 mobile 158258

2003 yılında çıkan Beyond Good and Evil, uzaylı saldırısı altındaki bir gezegende 2435 yılında gerçekleşen bir aksiyon-macera oyunu. Bir hükümet komplosunu ortaya çıkarmak için çalışan bir yeraltı direniş hareketinin parçası haline gelen araştırmacı bir muhabir Jade’in maceralarını takip ediyor. Oldukça iyi bir resepsiyona sahip olmasına rağmen, ticari bir başarı değildi.

Netflix ve Ubisoft‘un birlikte çalıştığı tek proje bu olmayabilir. Variety raporunda, yayın devinin ayrıca John Wick serisinin yaratıcısı Derek Kolstad tarafından yazılan bir Splinter Cell animasyon serisi geliştirdiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments