1. Anasayfa
  2. LoL

Riot Games, Yeni Şampiyon Yone ‘yi Tanıttı

Riot Games, Yeni Şampiyon Yone ‘yi Tanıttı
0

Riot Games, son yaptığı hamleler ile yeni şampiyon ve Yasuo’nun kardeşi Yone ‘yi duyurdu.

Yone ilk olarak karşımıza geçmişi hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan animasyon filmi ile çıktı. Yasuo ile geçmişteki yaşamlarını anlatan 10 dakikalık kısa animasyon filmi oyun severlerin meraklarını gidermeye yetmemiş gibi duruyordu. Ardından Riot Games, oyun severlerin meraklarını gidermek için Yone’nin yeteneklerini de tanıttı

Yone’nin Yetenekleri

Pasif- (Avcının Yolu): Yone, iki kılıcınıda kullanarak rakiplerine hasar verir. Yaptığı ikinci saldırının hasarı daha fazla hasara sahiptir. Kritik vuruş ihtimali ikiye katlanır fakat kritik vuruşlarının hasarı azalır.

Q- (Ölümcül Çelik): İleri hücum ederek rakiplere fiziksel hasar verir. eğer isabet ettirebilirse yük kazanır. İki yüke ulaştığında kardeşi Yasuo gibi rakiplerini rüzgar dalgasıyla ileri atar.

W- (Tayfbiçen): İsabet ettiği tüm rakiplere büyü hasarı verirken aynı zamanda W- özelliği rakibe isabet ederse, Yone geçici bir kalkan elde eder. Kalkan, İsabet aldığı şampiyon başına güçlenir.

E- (Özgür Ruh): Ruh Biçimi haline girerek hareket hızı kazanır ve bedeni geride kalır. Ruh Biçimi’nin süresi dolduğunda, Yone normal haline geri dönerek Ruh Biçimi’ndeyken verdiği tüm hasarın belli bir yüzdesine eşdeğer hasar verir.

R- (Mühürlü Kader): Yone, karşısındaki tüm rakiplere saldırarak son düşmanın arkasına ışınlanır aynı zamanda saldırıda hasar verdiği tüm düşmanları aynı noktaya doğru toplayarak havaya savurur.

Gelişmelerden haberdar olmak için bizleri takipte kalmayı unutmayın!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments