1. Anasayfa
  2. Diğer

NBA 2K21 Ne Zaman Çıkacak? Gelen Yenilikler Ve Fiyatlar

NBA 2K21 Ne Zaman Çıkacak? Gelen Yenilikler Ve Fiyatlar
0

2K şirketi, son yaptığı hamleler ile NBA 2K21’in tüm kapak yıldızlarını ve çıkış tarihini duyurdu. Peki NBA 2K21 ne zaman çıkacak ve gelen yenilikler neler?

nba 2k21 cover athlete lillard

NBA 2K21 Ne Zaman Oyun Severler ile Buluşacak?

NBA 2K21, ”Current Gen” olarak adlandırılan Playstation 4 ve Xbox One için 4 Eylül tarihinde erişime sunulacak. Playstation 5 ve Xbox Series X konsollarının çıkması ile birlikte ”Next Gen” diye adlandırılan yeni konsola uyumlu NBA 2K21, 2020 yılının sonlarına doğru çıkacak.

NBA 2K21’in Kapak Oyuncuları Kimler?

Oyun 3 farklı versiyon için ayrı ayrı kapak oyuncuları yayınladı. Oyunun Playstation 4 ve Xbox One versiyonu yani ‘‘Current Gen’in” kapağında Portland Trail Blazers Oyun Kurucusu Damian Lillard yer alacak. Oyun severlerin ”Current Gen” için 59,90 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarması gerekiyor.

nba 2k21 announce cover everything

Oyunun Mamba Forever Edition” versiyonunun kapağında ise geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden efsane oyuncu Kobe Bryant yer alacak. Eğer oyunun ”Mamba Forever Edition” versiyonunu satın alırsanız oyunun Playstatiton 5 ve Xbox Series X yani ”Next Gen” versiyonuna hiçbir ücret ödemeden erişim sağlayabileceksiniz.”Mamba Forever Edition” için biçilen fiyat 99.90 dolar. ”Next Gen” yani Playstatiton 5 versiyonunun kapağında ise bizleri geçtiğimiz yıl lige adım atmış olan New Orleans Pelicans takımının genç yıldızı Zion Williamson karşılıyor. Next Gen versiyonunu edinmek için 69,90 dolar ödemeniz yeterli

Soundtrack Listesi Yayında

NBA 2K21’in her yıl merakla beklenen soundtrack listesi yayınlandı. Bu sene oyun severler oyunu oynarken fazlaca eğlenecek gibi duruyor. Şimdiden bütün okurlarımıza iyi dinlemeler!

Lütfen bizleri gelişmelerden haberdar olmak için takip etmeyi unutmayın! Oyun ve sağlıcakla kalın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments