1. Anasayfa
  2. Espor

Killjoy Yeni Taret Hatası Sebebiyle Derecelide Tekrar Engellendi

Killjoy Yeni Taret Hatası Sebebiyle Derecelide Tekrar Engellendi
0

Riot, taretleri haritanın altına yerleştirmesine izin veren kötü şöhretli taret hatası geri döndüğü için Killjoy ‘u ajan havuzundan geçici olarak çıkarmaya karar verdi.


Killjoy’un en yeni yeteneği olan taretleri haritanın altına yerleştirmeyi duymuş olabilirsiniz. İster inanın ister inanmayın, bu güncelleme tasarlanmamıştır. Bu güvenlik açığını düzeltene kadar Killjoy‘u devre dışı bırakacağız.

Riot, bir tweet’te, taret hatasını en erken düzeltmeye çalışan geliştiriciler tarafından tasarlanmadığını doğruladı. Alman ajanı, istismar yamalanana kadar rekabetçi haritalarda devre dışı bırakılacak.

Bu hata, oyuncuların bir bomba alanını veya haritanın başka bir alanını, düşmanlar tareti göremeden bir taretle korumalarına izin verdi. Pek çok oyuncu hatayı Reddit ve Twitter’da bildirdi, raporların çoğu Haven’daki belirli bir noktadan geliyor.

Bu durumlarda, Garajın yakınına bir kule yerleştirilir ve bu da bir bomba sahasını kapatabilir. Bu, Killjoy’un taretlerinin soruna neden olduğu ilk olay değil. VALORANT’ın en yeni haritası olan Icebox’da da Ekim’de benzer bir etki yaptılar. Oyuncular, Ağustos ayında da Split’teki hatayı keşfettiler.

Farkında olmayanlar için, hata, oyuncuların Killjoy taretini aksatmasına ve haritanın belirli alanlarında durarak onları haritanın dışına yerleştirmesine izin verdi. Taret daha sonra, aksi takdirde görüş alanının dışında kalan düşmanlara ateş ederek onları açığa çıkarır ve hasar veriyordu.

Riot tarafından Killjoy’un ajan havuzuna ne zaman döneceği konusunda kesin bir tarih verilmemiş olsa da, hayranlar onun merakla beklenen Valorant First Strike’ın ana etkinliği başladığında 3 Aralık‘tan önce geri gelmesini umuyorlar. Bu tarihten önce geri dönüş yapmaması durumunda, katılımcı ekiplerin boşluğu doldurmak için yeni stratejiler formüle etmesi gerekecektir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments