1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant First Strike NA Perşembe Günü Başlıyor

Valorant First Strike NA Perşembe Günü Başlıyor
0

Valorant Kuzey Amerika maçlarını izlemeye hazırsanız, daha fazla beklemenize gerek yok. Valorant First Strike: Kuzey Amerika bu Perşembe 3 Aralık‘ta başlıyor. First Strike turnuvası bölgenin en iyi takımlarından oluşacak. Kuzey Amerika’nın ilk Valorant şampiyonu unvanıyla birlikte 100.000 $ ‘lık ödül havuzunun bir parçası olarak ödüllendirecekler. İşte etkinlik hakkında bildiğimiz her şey.

Takımlar ve Takvim

The First Strike: North America turnuvasında sekiz takım var. Bu takımlar, sıralama turlarını ve First Strike turnuvasında konumlarını almak için eleme turnuvalarından geçtiler.

Turnuva Perşembe günü saat 13: 00‘da (PT) Takım Envy’nin Immortals ile karşı karşıya gelmesiyle başlayacak. Renegades ve TSM bunu takip ediyor.

Cuma günü 100 Thieves – T1 ve ardından Sentinels – FaZe Clan olacak. Turnuva, Team Envy vs Immortals’ın galibi T1’e karşı 100 Thieves galibi ve Renegades – TSM galibi ile Sentinels vs FaZe Clan galibine karşı oynayarak tek elemelidir.

Valorant First Strike NA schedule


Grand Final Pazar günü saat 13: 00‘da başlayacak iki takım arasında en iyi beş maç(bo5) oynanacak.

Turnuva Sunumunda Yer Alacak İsimler

Valorant First Strike: Kuzey Amerika turnuvasında birçok önemli isim belirlendi. Turnuvaya James “Dash” Dash ev sahipliği yapacak. Dash, League of Legends için Kuzey Amerika LCS etkinliklerine ev sahipliği yapmasıyla bilinir.

Tyler “Ninja” Blevins ve Ali “Myth” Kabbani, turnuvanın özel ortak yayıncıları olacak. Seslendirme Sanatçısı Jordan Fisher da özel bir konuk olacak. Daniel “DDK” Kapadia, Alex “Goldenboy” Mendez, Rivington “Riv” Bisland III, Sean Gares, Alex “Vansilli” Nguyen ve Loviel “Velly” Cardwell turnuvanın oyuncu kadrosunu ve analizini yapacak. Kuzey Amerika Valorant sahnesi için heyecan verici bir hafta sonu olacak, bu yüzden tüm turnuva eylemleri ve sonuçları için bizi izlemeye devam ettiğinizden emin olun.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments