1. Anasayfa
  2. Diğer

GTA Filmi Yolda İddası

GTA Filmi Yolda İddası
0

Oyunseverlerin 2013’ten bu yana GTA 5’i en çok indirilen ve oynanan oyun yapması ardından merakla beklenen GTA 6 çıkmadan GTA filmi ‘nin beyaz perdeye inmesi an meselesi.

Piyasada yeşeren bu idda, Resident Evil 4 Remake’in geliştirildiği ve Netflix’in The Witcher: Blood Origin üzerinde çalıştığını söylemesi üzerine aynı kaynağın aktardığına göre, film yakın zamanda duyurulacak.

https://esporgazetesi.com/sike-skandalidignitasin-shanks-i-valorant-kadrosundan-cikarmasinin-sebebi-olabilir/

Grand Theft Auto serisinin geçmişi oldukça derin. Yıllar yıllar önce GTA Vice City’i bilgisayarına kurmaya çalışan birçok kişi, şimdilerde ise GTA 5 oynuyor ve GTA 6’yı iple çekiyor. Fakat onlara GTA için üzecek, GTA serisi için ise oldukça sevindirecek bir haber geldi; GTA Filmi Yolda.

GTA FİLMİ GELİYOR

We Got This Covered’ın haberine göre, GTA Filmi geliştiriliyor. Haber sitesi, bu iddayı ise Resident Evil 4 Remake’in geliştirildiği ve Netflix’in The Witcher: Blood Origin üzerinde çalıştığını söylemesi üzerine aynı kaynağın aktardığına göre, film şu an erken proje aşamasında.

GTA 5 Karakterleri Yer Alabilir

GTA filminde GTA 5’te yaşanan olaylara çok fazla bağlı olmayacağını söyleyen kaynak, böylece oyunun filmini müjdeledi. Tahminler ise GTA filminde GTA 5’in ana karakterleri olan Michael, Franklin ve Trevor’ın yer alacağı yönünde. Üstelik üç karakter de geröek halleri ile filmde karşımıza çıkabilir deniliyor.

GTA filmine dair ise başka herhangi bir bilgi yok. Ne Rockstar Games ne de başka bir yetkili GTA filmi hakkında tek bir söz söylemiş değil. İddialar doğrulanmasa da söylenenler birçok oyuncuyu heyecanlandırmaya yetti bile.

https://esporgazetesi.com/bitexen-tesfed-turkiye-kupasi-basliyor/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments