1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shanks ‘ın CS:GO’daki Şike Skandalı Valorant’a Sıçradı

Shanks ‘ın CS:GO’daki Şike Skandalı Valorant’a Sıçradı
0

Son CS: GO şike skandalları, Valorant pro sahnesi için feci etkilere sahip.Dignitas’ın Shanks ve POISED‘i bırakması CS:GO şike skandalı yüzünden olabilir.

Sadece birkaç saat önce, e-spor organizasyonu Dignitas, resmi Valorant listesinden Kevin “POISED” Ngo ve Ryan “shanks” Ngo‘yu bırakacaklarını duyurdu.

Her iki tweette de Dignitas, Valorant ekibinin iki çekirdek üyesini düşürme nedenlerinin, hem organizasyonun hem de oyuncuların kendi yollarına gitmek istemelerinde yattığını belirtti.

Hem Ryan hem de Kevin, Dignitas ile bir “Deneme Dönemi” nden çıkarken Dignitas‘ın verdikleri kararı vermesi hayranlarını şaşırtmadı.Ancak onları gerçekten rahatsız eden şey, Dignitas‘ın POISED ve Shanks‘in kadroda olduğu zaman takım olarak gerçekten iyi oynamalarıydı.

CS:GO Şike Skandalının Etkileneni Shanks

CS:GO profesyonel sahnesi son birkaç gün içinde pek çok iddiaya tanık oluyor. Suçlamalar yeterince istikrarsızlaştırıyor ve tüm CS:GO espor sahnesinin temellerini sarsıyor.Sorunlar sadece CS: GO‘da olamaktan çıkıp Valorant’a taşabilir.

ESIC tarafından devam eden 15 soruşturmayı başlatan en son şike skandalları, Valorant’ın rekabet ortamına ciddi yansımalar sağlayabilir.

Şimdi, ESIC araştırmasının nihai sonuçlarını henüz açıklamadı. Ancak araştırılan oyuncular arasında bazı isimler ortaya çıktı.

Jake Lucky, The Esports Talk videolarından birinde, CS: GO şike skandalının ne kadar sorunlu olduğu ve Valorant pro sahnesine ne kadar büyük bir yansıması olabileceği konusunda çok derinlere iniyor.

Videoda, Ze Pug Godz Cooper’ın yayının kısa bir klibini gösteriyor ve FaZe Clan’ın Marved gibi isimleri, şu anda şike skandalı nedeniyle soruşturulan olası profesyoneller olarak görüyor.

Bu nedenle, Dignitas Valorant kadro değişikliklerinde görünenden daha fazlası olduğunu hissediyoruz. ESIC konuyla ilgili resmi soruşturmasını bitirdiğinde kesin bilgiler elde edeceğiz.

Sonuç olarak, birazda olsa iBUYPOWER skandalı gibi hissettiriyor ve bu CS:GO espor sahnesinin geçtiği pek iyi bir yıl olmuyor.

https://esporgazetesi.com/valorant-takimimiz-oxygen-esports-bunyesine-katildi/
OXG

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments