1. Anasayfa
  2. Espor

Galakticos VFŞL 2021 Kış Mevsimi Kadrosu

Galakticos VFŞL 2021 Kış Mevsimi Kadrosu
0

Kuruluş yılı olan 2016 yılından beri, geçtiğimiz yaz sezonuna kadar elle tutulur bir başarı gösteremeyen Galakticos, bu kötü kaderi bozmayı umduğu yeni kadrosu ile 2021 VFŞL Kış Mevsimi’ne hazır.

https://esporgazetesi.com/vfsl-2021-kis-mevsimi-kadrolari/

Organizasyon geçtiğimiz yıla; üst koridorda Luana, ormanda Trix, orta koridorda xKenzuke, alt koridorda Emtest ve Tarky ikilisi ile giriş yapmıştı. Kış Mevsiminin lig aşamasını 5. sırada bitiren ekip, play off aşamalarına katılmaya hak kazandı. Galakticos geçtiğimiz Kış Mevsimine kadar, 2017 Kış Mevsiminden beri VFŞL’de play-off aşamalarına katılamıyordu. Play offların çeyrek final ayağında ligin favori isimlerinden olan İstanbul Wildcats ile eşleşen Galakticos, 3-0’lık mağlubiyetin ardından Kış Mevsimini 5-6. sırada bitirerek rotasını Yaz Mevsimine çevirdi.

Yaz Mevsimi için kadrosunda herhangi bir değişikliğe gitmeyen organizasyon, kurulduğu yıldan beri en iyi performansını bu sezon göstermişti. Lig başında da güç sıralamalarında ilk beşin içinde gösterilen ekip, lig aşamasını 14 Galibiyet – 4 Mağlubiyet ile 2. sırada bitirerek play off aşamalarına direkt olarak yarı finalden katılma hakkını kazanmıştı.

Galakticos, çeyrek finalde Beşiktaş Esports’u 3-1 eleyip yarı finale ulaşmış olan ligin bir diğer favori isimlerinden SuperMassive ile eşleşmişti. Çok formda gözüken SuperMassive karşısında kırılgan bir profil çizen Galakticos ne yazık ki 3-0 mağlup olarak sezonu 3-4. sırada bitirmişti.

Organizasyon yeni sezon için oluşturduğu 5 Türk oyuncudan oluşan yeni beşliyi duyurdu:

Pr1me

Henüz profesyonel kariyerine 2019 yılında Beşiktaş Esports Akademi takımında başlayan Pr1me, Galakticos cephesinin yeni üst koridoru olacak. Geçtiğimiz Kış Mevsimi ve Yaz Mevsimini Dark Passage Akademi takımında tamamlayan Pr1me, Akademi Kış Mevsimini 6. sırada bitirerek play off aşamalarına katılamamıştı. Yaz Mevsiminde, Kış Mevsimine oranla takımca daha iyi bir performansa imza atarak Akademi Yaz Mevsiminin lig aşamasını 3. sırada bitirmiş ve play off aşamalarında Royal Youth Akademi karşısında 3-1 galibiyet alarak finale yükselme fırsatı bulmuştu. Finalde İstanbul Wildcats karşısında 3-1 yenilerek, Akademi Yaz Mevsimini 2. sırada bitirmişti. Eu West sunucusunda aktif olarak oynadığı 3 hesabı bulunan Pr1me sırasıyla; 813 Lp, 772 LP ve 534 Lplerde bulunuyor. Oyuncunun daha çok Camille, İrelia ve Fiora gibi taşıyıcı üst koridorlar oynama konusunda başarılı bir profile sahip olduğunu da ekleyeyim.

Tumay

Bu sene Galakticos cephesinin orman konumunda Tumay bulunacak. Oyuncu henüz profesyonel kariyerine geçtiğimiz sezon 5 Ronin Akademi takımında başlamıştı. Akademi Yaz Mevsiminde forma giyme şansı bulan oyuncu, takımıyla birlikte sezonun lig aşamasını 9. sırada bitirmişti. Oyuncu, 10. sezonda en çok Master 350 Lpye ulaşmıştır. Genel olarak Lee Sin ve Graves gibi şampiyonlar oynamayı seven Tumay 2021 VFŞL Kış Mevsiminde ilk TCL’deki ilk deneyimini yaşayacak.

Maximillion

Henüz ligimizde sadece geçtiğimiz Yaz Mevsiminde forma şansı bulan Maximillion, Galakticos’un yeni orta koridor oyuncusu. Geçtiğimiz Yaz Mevsiminde zaman zaman Dark Passage VFŞL kadrosunda ve genel olarak ise akademi takımında forma giymişti. Pr1me ile birlikte Dark Passage Akademi kadrosunda oynamış olan Maximillion bu birlikteliği 2021 yılında da sürdürecek. Orta koridor oyuncusu, Eu West sunucusunda 10. sezon en yüksek 742 Lpyi görmüştür. Zoe, Lucian ve Ekko gibi şampiyonlara da oldukça hakim olduğunu söyleyelim ve alt koridor ikilisine geçelim…

Jeyrus

Ligimizdeki bir diğer yeni isim olan Jeyrus, Galakticos ekibinin gelecek sezondaki nişancısı olacak.Kariyerine geçtiğimiz sezon Royal Youth akademi takımında başlayan Jeyrus takımı ile birlikte Akademi Kış Mevsimini sonuncu olarak bitirdi. Zaman zaman VFŞL kadrosunda da yer alan Jeyrus, VFŞL Kış Mevsimini ise 8. sırada tamamladı. Yaz Mevsimi için Dark Passage Akademi takımına transfer olan ADC: Maximillion ve Pr1me ile birlikte bulunduğu kadroda Yaz Mevsimini tamamladı. Jeyrus, Eu West sunucusunda oynadığı iki hesapta sırasıyla 10. sezonda en yüksek: 474 ve 626 LPye kadar ulaşmıştır.

Shawi Katami

Kariyerine geçtiğimiz sezon SuperMassive Akademi takımında başlayan Shawi Katami 2021 yılında Galakticos ekibinin destek rolünü üstlenecek. 2020 Kış Mevsimine SuperMassive Akademi takımında başlayan Shawi Katami, Mavi forma ile 2 maça çıktıktan sonra Dark Passage Akademi takımına transfer oldu. Pr1me, Maximillion ve Jeyrus ile birlikte oynadığı kadro ile Kış Mevsimini tamamlayan Shawi Katami, Yaz Mevsimine de aynı kadro içerisinde devam etmişti. Ligimizde ilk kez VFŞL arenasında boy gösterecek olan destek oyuncusu, 10. sezonda Eu West sunucusunda iki hesabıyla birlikte sırasıyla 606 ve 602 Lplere ulaşmıştır. Oyuncu; Pantheon, Thresh ve Senna gibi şampiyonlara hakim bir profil çizmekte. Şampiyon havuzunda güçlü bir Lucian profili de bulunduran Jeyrus ile birlikte Shawi Katami’nin Senna’sı güzel bir sinerji yaratabilir.

https://esporgazetesi.com/vfsl-2021-kis-mevsiminin-baslangic-tarihi-belli-oldu/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments