1. Anasayfa
  2. CS:GO

autimatic, flusha Ve suNny Yeni Bir Kadro Mu Kuruyor ?

autimatic, flusha Ve suNny Yeni Bir Kadro Mu Kuruyor ?
0

Profesyonel CS:GO oyuncuları Timothy “autimatic” Ta, Robin “flusha” Rönnquist ve Miikka “suNny” Kemppi’nin yeni bir organizasyon altında birleşmeyi planladıkları söyleniyor. DBLTAP’in iddialarına göre bu üçlünün yeni bir CS:GO kadrosu oluşturma amacıyla birkaç organizasyona teklifte bulundukları belirtildi.

Şu anda farklı Espor takımlarıyla (Gen.G, Fnatic) sözleşmesi bulunan oyuncuların, bir araya gelip organizasyon aradıkları söylentisi herkesi şaşkına uğratmış durumda. Ayrıca zaman zaman hile kullandığı hakkında söylentileri çıkan ve Fnatic takımında 3 Major şampiyonluğu olan flusha’nın böyle bir karar alması şaşırtan diğer bir konu oldu.

autimatic’in Twitter üzerinden attığı Tweet de bazılarına göre bu iddiaların doğruluğunu güçlendiren bir kanıt olduğunu bazılarına göre ise autimatic’in Valorant’a geçeceği söyleniyor.

autimatic’in attığı tweet ; “Beklenmeyeni bekle.”

İddiaları güçlendiren bir haber de flusha tarafından geldi. 15 aya yakın süredir Fnatic takımında oynayan oyuncunun aktif kadrodan çıkartıldığını ve gelecek teklifleri değerlendirebileceği açıklandı.

İlerleyen günlerde adı geçen bu üç oyuncunun (autimatic, flusha ve suNny) yeni bir kadro kuracakları haberleri ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments