1. Anasayfa
  2. Espor

G2 Esports CS:GO Tarihinin En Büyük Satın Alımını Planlıyor

G2 Esports CS:GO Tarihinin En Büyük Satın Alımını Planlıyor
0

G2 Esports bildiğiniz üzere CS:GO ve diğer e-spor sahnelerinde en çok tanınan organizasyonlardan bir tanesi. Aynı zamanda G2 Esports, CS:GO ekipleri arasında en yüksek net değere sahip olanlardan da biridir. Sahip oldukları bu net değer ve tanınmışlık nihayetinde onlara kadrolarını geliştirmek için iyi oyuncular edinme konusunda para saçmaktan kaçınmamak gibi bir kabiliyet sunuyor.

https://esporgazetesi.com/woxic-cloud9da-ne-kadar-kazanacak/

HLTV tarafından onaylanan bir habere göre G2 Esports, FaZe yıldızı Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač için teklif vermeyi planlıyor. Bildirilen bilgilere göre iki ekip arasında şu anda kalıcı bir anlaşma için görüşülüyor.

Görüşmenin Detayları

G2 Esport ile Faze arasında halen müzakereler devam etmekte. Bu nedenle şu ana kadar organizasyonlardan gelen herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak miktarı henüz belirli olmamakla birlikte bu görüşmeler bir organizasyonun, profesyonel bir oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için ödeyeceği en büyük transfer ücreti olacak gibi görünüyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması sonucunda G2 Esports kadrosunda rifler görevini üstlenen François “⁠AmaNEk⁠” Delaunay ‘ın kadrodan düşecek isim olması bekleniyor.

G2 Esport yönetimi ile NiKo gelişmeler üzerindeki sessizliğini korudu ve konu hakkında yorum yapmayı reddetti.

Önerilen içerik: IEM Challange Turnuvası Lan Olacak!

NiKo; eğer transfer gerçekleşirse, bir yıldız oyuncu olacağını tahmin ettiği kuzeni Nemanja “⁠huNter-“ Kovač ile birlikte oynayacak.

G2 Esports ile Faze Arasındaki Husumet Anlaşmayı Etkileyecek mi?

G2 Esports kurucusu Carlos ‘ocelote’ R kısa süre önce ” G2 devraldı! ” şeklinde bir tweet paylaştı.

https://twitter.com/CarlosR/status/1306624047275540486

Ilerleyen tweetinde Carlos, Faze için ” Bir avuç lanet olası palyaço ” ithamında bulundu.

https://twitter.com/CarlosR/status/1306624536423608324
“Faze Clan işlerini aile fırını gibi yürüten bir avuç lanet palyaço”

G2 Esport ve Faze Clan kirli tarihten adil pay aldılar. Ancak, ekibi önemli bir oyuncuyu elde etmek için müzakere ederken bu tür yorumlar yapmak tuhaf bir hamle gibi görünüyor.

Peki bu davranışlarla anlaşma gidişatı zarar görecek mı? Eğer anlaşma söylendiği kadar büyük olacaksa, böyle bir tweet olsa bile FaZe’nin tereddüt etmeyecetir. Bununla birlikte, onlara fiyatı yükseltmek için iyi bir fırsat sağlayabilir.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments