1. Anasayfa
  2. Espor

Woxic ‘in Yeni Adresi Belli Oldu

Woxic ‘in Yeni Adresi Belli Oldu
0

Cloud9, mousesports’tan ayrılan Özgür ” woxic ⁠” Eker‘in imzasını aldıklarını ve aktif kadroya kattıklarını açıkladı. Türk AWPer, oyun içi lider(igl) Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin ve yükselen yetenek William “⁠mezii⁠” Merriman‘ın gelişlerinin ardından Kuzey Amerika organizasyonunun bir araya getirdiği yeni ekibin üçüncü üyesi oldu.

Woxic, HLTV.org’a “(Cloud9 genel müdürü) HenryG ile konuşurken, işleri doğru şekilde yaptığını gördüm” dedi. “Başka teklifler de aldım ama Cloud9 en iyisiydi. Ana hedefim turnuvaları kazanmak. Bunun temsil ettiği fırsatı ve oyunculara vermek istediklerini gördüğümde herkesin rahat hissedeceğini düşündüm ki bu en önemli şey. Oyuncular rahat değilse, bir yıldız takım oluştursanız bile turnuvaları kazanamazsınız. Bana Cloud9 hakkında her şey söylendiğinde, beş veya altı ayda başarılı olacağımızı görüyorum. “

Woxic, o yılın Mart ayında HellRaisers’tan transferinin ardından mousesports için verimli bir 2019 yılı yaşadı. Ekibe, başta CS: GO Asia Championships ve ESL Pro League Season 10 Finals olmak üzere birkaç LAN turnuvası kazanmasına yardımcı olarak bir etkinlikte MVP ödülü kazandı. Ayrıca HLTV.org’un yıl sonu sıralamasında yer alan ilk Türk oyuncu olarak 2019’un en iyi 12. oyuncusu oldu.

Ancak Woxic, tıpkı takımın geri kalanı gibi 2020’de işler ters gitti. ICE Challenge‘ı kazandıktan ve ESL Pro League Sezon 11‘de ikinci olduktan sonra, mousesports sezonun geri kalanında düşüşe geçti.Woxic, yeni gelen Aurimas “⁠Bymas⁠” Pipiras’a yer açmak için yedek kulübesine gitmeden önce sadece bir turnuva oynadı.

“Online dönem zordu ve hiçbir şey kazanmadık, sadece kaybetmeye devam ettik,” diye açıkladı. “Ne yaparsak yapalım, işe yaramıyordu. Stratbook’umuzu bile değiştirdik. Belki çalışma şeklimizden, belki de rakiplerimizi analiz etme şeklimizden kaynaklanıyordu – tam sebebini bilmiyorum ama bir şeyler ters gitti.

“Koç ve organizasyonla bazı görüşmeler yaptım ve (artık) oynamak istemediğimi söyledim. Beni yedek kulübesine koymayı da düşündüler, bu yüzden bir anlaşmaya vardık. Bu sadece sonuçlarla ilgili değildi, bazı kişisel nedenler de vardı ama bunun hakkında konuşamam. “

Mousesports takımındaki görevi sessizce ve çok fazla tantana olmadan sona ermesine rağmen Woxic iyi şeylere tutunacağını söyledi ve eski takım arkadaşlarıyla ilişkisinde herhangi bir kesinti olmadığı konusunda ısrar etti.

“Hala çok mutluyum çünkü o takımın ve o organizasyonun bir parçasıydım” dedi.Karrigan’dan teklif aldığımda çok mutluydum. Herkes onu tanır, o bir efsanedir. Eski takım arkadaşlarımdan hiçbiriyle sorunum yok, yine de onlarla konuşacağım, onları bir turnuvada filan gördüğümde onlarla zaman geçirmeye devam edeceğim. “

https://esporgazetesi.com/niko-g2-esportstan-teklif-aldi/
G2

Woxic, bir 1pv raporu, “tavrıyla ilgili çeşitli sorunlar” nedeniyle mousesports kadrosundan çıkarıldığını öne sürdüğünden bu yana büyük eleştirilere maruz kaldı. Topluluk tarafından “toxic” olarak etiketlendikten sonra kayıtsız kalması zor oldu ancak bunun kariyerinde bir leke olacağından asla korkmadığı konusunda ısrar etti.

“Bu tutum doğru olsaydı, kariyerim için korkardım” dedi. “Ama ben ve oynadığım ya da birlikte çalıştığım herkes bunun doğru olmadığını bildiğinde, önemli değil. O yazı yüzünden insanlar benim hakkımda bazı dedikodular yaymaya başladılar ve toxic olduğumu söylemeye başladılar. Bu tür bir yorum beni rahatsız ediyor çünkü bu doğru değil. Bu durum yüzünden eskisinden daha açım. Herkesi susturmak istiyorum.

“Ayrıca beni desteklemeye devam eden birçok insan var ve buna gerçekten çok sevindim. Bana ne olursa olsun, nereye gidersem gideyim, bu insanlar ekiplerimi desteklemek için profil resimlerini değiştiriyorlar. Ne olursa olsun beni desteklemeye devam ediyorlar, bu yüzden onlara sahip olduğum için gerçekten mutluyum. Onlara Cloud9‘daki gerçek Woxic‘i geri getireceğime söz veriyorum. “

Flashpoint‘i kazanmalıyız, bu bizim ilk büyük mücadelemiz olacak” dedi. “Henüz diğer turnuvalardan bahsetmedik ancak elbette herkes bir Major kazanmak istiyor, Cloud9’a bir tane daha getirmek istiyoruz.”

“Bu oyunu oynamayı bırakmadan önce bir Major kazanmak istiyorum.”

Woxic ‘in Katılmasıyla Cloud9 Kadrosu;

 Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin
 William “⁠mezii⁠” Merriman
 Özgür “⁠woxic⁠” Eker

 Aleksandar “⁠kassad⁠” Trifunović (koç)

Kaynak; HLTV

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments