1. Anasayfa
  2. Diğer

FİFA 21 Ne Zaman Çıkacak? Gelen Yenilikler Neler?

FİFA 21 Ne Zaman Çıkacak? Gelen Yenilikler Neler?
0

EA Sports yaptığı son hamleler ile FİFA 21 ‘in fragmanını ve gelen yenilikleri resmi sitesinden paylaştı. isterseniz oynanış videosuna ve gelen yeniliklere hep birlikte göz atalım.

EA Sports oyun fragmanlarında biz oyun severleri beklentiye sokmama açısından çok başarılı bir şirket. Bu senede formlarını korudular ve fragmanda oyun sevinçleri ve grafikler dışında bizlere yenilik göstermemeyi başardılar. Fakat resmi sitelerinden aldığımız bilgilere göre bu sene bambaşka bir oyun bizleri karşılayacak gibi duruyor.

Kapak Oyuncusu, FİFA 21 Çıkış Tarihi Ve Gelen Yenilikler

FİFA 21 oyunun kapak yıldızı, Paris Saint-Germain takımının başarılı genç yıldızı Kylian Mbappé oldu. Oyun 6 Ekim 2020 tarihinde erişime sunulacak fakat Ultimate veya Champions versiyonlarını ön sipariş ile birlikte satın alırsanız oyuna 3 Ekim 2020 tarihinde erişim sağlayabileceksiniz.

Bu sene kariyer modunda bizleri Football Manager serilerinden aşina olduğumuz geliştirilmiş maç takip motoru karşılayacak. Oyun severler istedikleri zaman oyuna müdahale edip mükemmel bir kariyer modu deneyimine sahip olabilecekler.

fifa21 feature career mode

FİFA 20’den aşina olduğumuz VOLTA futbolu modunda da gelişmeler bizleri karşılayacak gibi duruyor. Geçen seneye ek olarak FİFA’21 de oyun severler VOLTA SQUADS adında kendi ekiplerini kurarak gelişmiş online sokak futbolunda yeteneklerini sergileyebilecekler.

fifa21 feature volta 16x9 2.png.adapt .crop16x9.1455w 2

Ultimate team hayranlarınıda unutmadık tabiki. Bu sene yeni ikon kartlarının yanı sıra FUT Co-Op özelliği ile oyun severler arkadaşları ile ortak takım kurup Division Rivals görevlerini birlikte yapabilecekler.

Yeni gelişmeler yayınlanır yayınlanmaz sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz bu yüzden bizleri takipte kalmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments