1. Anasayfa
  2. Espor

1907 Fenerbahçe VFŞL 2021 Kış Mevsimi Kadrosunu Duyurdu

1907 Fenerbahçe VFŞL 2021 Kış Mevsimi Kadrosunu Duyurdu
1907 Fenerbahçe
0

Neredeyse her yıl, yeni sezona yeni kadrolarla başlayan 1907 Fenerbahçe bu geleneği yine bozmuyor.

2019 Kış Mesimine; üst koridor Ruin, ormancı Kirei, orta koridor Bolulu, nişancı Hades ve destek Japone ile yepyeni bir kadro oluşturarak katılan takım sezonu birinci bitirip MSI turnuvasında ligimizi temsil etmişti. Ancak yaz mevsiminde, önceki sezon gösterdiği performansı gösteremeyerek kıl payı play-offlara katılmış ve çeyrek finallerde Galatasaray Espor karşısından 3-1 mağlup ayrılarak 2019 yaz mevsimi sezonunu 5-6. sırada bitirmişti.

Organizasyon yine 2020 yılına yeni bir kadroyla girmeyi tercih etmişti. 2020 Kış Mevsimine; üst koridor Hirit, ormancı Mojito, orta koridor Blue, nişancı Luger ve destek Wendelbo ile başlayan ekip birtakım kötü gidişatın ardından alt koridor ikilisini HolyPhoenix ve Farfetch ile değiştirerek Kış Mevsimini şampiyon bitirmişti. Yaz Mevsimi için üst koridor Hirit ve Farfetch ile yollarını ayıran 1907 Fenerbahçe, kadrosuna LEC’den üst koridor Sacre’yi ve destek Japoneyi dahil etmişti. HolyPhoenix’i yedeğe çeken takım nişancı konumuna Hades ile anlaştı. Şampiyon olduğu kadroyu yenileyen organizasyon, Yaz Mevsimini 7. bitirerek play-offlara katılamamıştı.

Organizasyon rutinini değiştirmiyor ve bu sene de yepyeni; dinamik, genç ve çaylak çoğunluklu bir VFŞL kadrosu ile Kış Mevsimine hazırlanıyor.

Lenom

1907 Fenerbahçe’nin üst koridorunu emanet ettiği oyuncu taraftarların oldukça yakından tanıdığı bir isim. Henüz bir senedir 1907 Fenerbahçe Akademi takımında oynayan Lenom, takımıyla birlikte pek başarılı bir yıl geçirmemiş olsa da bireysel olarak kendini oldukça kanıtladı. Genel olarak; İrelia, Jayce, Camille, Riven gibi taşıyıcı şampiyonlar oynamayı seven Lenom, özellikle İrelia performansları ile sezon içerisinde öne çıkmıştı. 1907 Fenerbahçe’nin, akademi takımından ana takımına çıkardığı isimlerin ne kadar değerlendiğini Blue ve Bolulu’dan biliyoruz. Bu nedenle taraftarlar, genç ve dinamik ayrıca taşıyıcı şampiyonlar oynamayı seven Lenom’dan umutlu. Lenom, 1907 Fenerbahçe Akademi takımı ile 2020 Kış Mevsimi’ni 6. Yaz Mevsimini ise 5. sırada bitirmişti.

Elramir

1907 Fenerbahçe’nin bu sene ormanını emanet edeceği isim Elramir. Şampiyon havuzu gayet geniş bir oyuncu olan Elramir, geçtiğimiz Yaz Mevsiminde Team Aurora ve Kış mevsimlerinde Beşiktaş Esports bünyesinde boy gösterdi. Henüz 3 senedir League of Legends Espor sahnesinde bulunan oyuncu geçtiğimiz Kış Mevsiminde lig aşamasını takımıyla birlikte 6. olarak bitirerek kıl payı play-off aşamalarına katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finallerde SuperMassive karşısında kağıt üzerinde beklenmedik bir performansla 3-1 galibiyet yarı finale yükselmişti. Yarı finallerde 1907 Fenerbahçe karşısında 3-2 elenerek turnuvayı 3-4. sırada bitirmişti.

Yaz Mevsimi için Beşiktaş Espor’a transfer olan başarılı ormancı, Mevsimin lig aşamasını takım olarak yine 6. bitirmiş ve kıl payı play off aşamalarına katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek final aşamalarında bir kez daha SuperMassive kadrosuyla yüzleşen Elramir bu sefer ne yazık ki takımıyla beraber 3-1 yenilerek Yaz Mevsimi’ni 5-6. sırada bitirmişti.

Team Aurora’dayken henüz çaylak olmasına rağmen oyun içi liderliği devralmış olan Elramir 2021 Kış Mevsimi’nde 1907 Fenerbahçe Kadrosu ile mücadele edecek!

Stillnumb

Yıllardır orta koridorlarının kalifiye olmasıyla ön planda olan 1907 Fenerbahçe, bu prestijini Stillnumb ile devam ettirmeyi hedefliyor.

Henüz çaylak konumunda olan genç oyuncu, geçtiğimiz Kış Mevsimi’nde Beşiktaş Esports’un has kadrosu ve akademi kadrosunda yer almıştı. Orta koridorda eğer gerekiyorsa alışılmışın dışında seçimler yapabilen başarılı oyuncu bu açıdan Blue’nin boşluğuna doldurma potansiyeline sahip bir isim. Stillnumb, geçtiğimiz VFŞL Kış Mevsimi’ni 7. sırada bitirerek play off aşamlarına katılamamıştı. Akademi Liginde ise ligi 2. sırada bitirerek play off aşamalarına katılmaya hak kazanmıştı. Yarı final müsabakasında Team Aurora Akademi takımında 3-1 yenilerek Akademi Ligini 3-4. sırada bitirmişti.

Yaz Mevsiminde Elramir’in kadroya katılmasıyla birlikte Beşiktaş Esports bünyesinde Elramir ile birlikte oynamıştı. İki oyuncunun daha öncesinde bir sezon birlikte oynaması sayesinde 1907 Fenerbahçe’de de bir uyum içerisinde olacak olmaları muhtemel.

Neramin

1907 Fenerbahçe ‘nin nişancı pozisyonuna getirdiği isim, geçtiğimiz sezon İstanbul Wildcats Akademi takımında oynayan Neramin. Henüz League of Legends Espor sahnesinde çok yeni olan Neramin, Wildcats Akademi kadrosunda toplamda 4 karşılaşma oynadı. Çıktığı maçlarda genel anlamda iyi performans sergileyen Neramin, sarı-lacivert formasıyla birlikte takımın yeni hasar kaynağı olacak !

Sparz

1907 Fenerbahçe’nin destek konumunu emanet edeceği isim, daha önceden kısa bir dönem 1907 Fenerbahçe Akademi takımında da rol almış bir isim olan Sparz. 2020 Kış Mevsimi Sezonuna sarı lacivertli forma ile başlayan ve alt koridoru Neos ile paylaşan Sparz, henüz mevsim ortasında iken Team Aurora’ya transfer olmuştu. Team Aurora bünyesinde hem has kadroda hem de akademi kadrosunda yer alan Sparz, Akademi ligini 3. VFŞL’yi 6. bitirerek play off aşamalarına her iki ligde de katılmaya takımıyla birlikte hak kazanmıştı. Elramirle ‘de birlikte aynı kadroda yer alan başarılı destek, Akademi play-offlarında Beşiktaş Esports karşısında 3-1 galibiyet alarak finale kadar çıkmayı başarmış ancak İstanbul Wildcats Akademi karşısında 3-0 yenilerek ligi ikinci bitirmişti. VFŞL play-off aşamalarında ise çeyrek finallerde takım olarak, ligin favorilerinden olan SuperMassive karşısında 3-1 galibiyet alarak yarı finalde ligin bir diğer favorisi olan 1907 Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Eski takımına karşı yine takımca etkileyici bir performans sergilemerine rağmen 3-2 yenilerek ligi 3-4. sırada bitirmişti.

Yaz Mevsiminde yine Team Aurora ile devam eden başarılı oyuncu, VFŞL yaz mevsimini 9. bitirerek play offlara katılamamıştı. Akademi liginde ise lig aşamasını 4. bitirerek play offlara katılmaya hak kazanmıştı. Çeyrek finallerde İstanbul Wildcats karşısında 3-0 mağlup olarak turnuvadan elenen Aurora Akademi takımında, play off aşamalarında aktif rol almadı. Sparz 2021 VFŞL Kış Mevsimi Sezonunda tekrar sarı-lacivertli forma ile Vadi’de !

https://esporgazetesi.com/vfsl-2021-kis-mevsimi-kadrolari/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments