1. Anasayfa
  2. Diğer

Torchlight II Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Torchlight II Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Torchlight II. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 31.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Torchlight II Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Torchlight II30 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Torchlight II, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Torchlight II‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler ?

Steam Kullanıcısı Treasure Goblin’in oyun hakkındaki yorumu:

Oyuncu rahat etsin diye düşünebilecek çoğu ayrıntı düşünülmüş. Optimizasyonu iyi, kasmıyor, FPS rate arttırabilecek ayarlar mevcut oyunun içinde, çok az miktarda bug var onları da zorla ararsanız bulabiliyorsunuz.

Arayüzü kullanıcı dostu, bilgisayar donanımlarını çok yormayan ama aynı zamanda göze çok şirin görünen özgün bir grafik tasarımı var.

Mekaniklerini basitçe öğrenmesi ve bitirmesi kolay ama inceliklerini öğrenmek isterseniz haftalar/aylar vermeniz gerekecek. “Casual” bir oyundan, mücadele gerektiren bir elektronik spora dönüşebilen bir zorluk yelpazesine sahip.

Üzerinde incelikle çalışıldığını, oyunu ne kadar uzun süre oynarsanız o kadar iyi anlıyorsunuz. “Sadeliği” ile güzellik kazanıyor, ben oynarken bunu hissediyorum ki bu özelliği gerçekten başarılı yapıyor Torchlight 2’yi. ARPG oynayanlar tarafından yine ARPG oyuncuları için tutkuyla çalışılarak üretilmiş, bunu hissediyorsunuz. Bu işi paradan ziyade tutku için yapmaları, “Diablo 3 gibi olmasını istemiyoruz, insanlar hayal kırıklığına uğrasın istemiyoruz” diyerek Torchlight 2 çok sevilmesine rağmen uygun görmedikleri için Torchlight 3’ü çıkartmamalarından belli en basitinden.

Aradığınız aksiyonla aranıza “teferruat” girmesine izin vermiyor bu oyun, oyunun akıcılığından bir şey kaybettirecek hiçbir içeriğe yer vermemişler. Öyle ki diyalogların seslendirmeleri yok, görevleri 1-2 tıklamayla alıp eğlencenize bakabiliyorsunuz, hikaye anlatacağım diye sizi zorla kitlemiyor. Gerçekten pata-küte aksiyon arayan ARPG’ciler için başucu klasiği niteliğinde.

Evcil hayvan sistemi, diğer hesaplarınızla item paylaşmanızı sağlayacak sandık sistemi, oyun bitince yeniden oynayabilmenizi sağlayacak olan “new game plus” sistemi gibi özelliklere sahip, bu new game plus modu 5 seviyeye kadar yükseliyor üstelik. Oyunun haritaları belli bir kalıp doğrultusunda değişime uğruyor, açtığınız 2 hesap arasında haritaların tamamen aynı kalmadığını görüyorsunuz mesela. Sevimli sevimli easter egg’ler, gizli bölümler, grind arayan bünyelere ilaç niteliğinde devasa uzunlukta başarımlar, mod kullanmadan elde etmesi gerçekten çok zor olan “legendary item’ler” (yaklaşık 50.000 yaratıkta bir düşüyor, gerçekten nadir), neler neler. Ek olarak modlanabilir bir oyun, tüm bu güzelliklerin üstüne oyuncuların yaratıcılığı da eklenebiliyor.

Ardından piyasaya onlarca ARPG sürseler bile Torchlight 2’nin bu türde adını önemli bir yere yazdırmış bir başyapıt olduğunu düşünüyorum. APRG severler mutlaka bir kere bitirmeli bu oyunu.

Torchlight II Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimum
İşletim
Sistemi :
Windows XP SP3/Vista/Windows 7
İşlemci :1.4GHz
Bellek :1GB RAM
Disk Alanı :1.7GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:DirectX uyumlu 3D destekli ekran kartı
DirectX:9.0c
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments