1. Anasayfa
  2. Diğer

Epic Store Bedava Oyun Dağıtmaya Devam Ediyor

Epic Store Bedava Oyun Dağıtmaya Devam Ediyor
0

Her hafta düzenli olarak devam ettirdiği ücretsiz oyun kampanyalarıyla ilgi çeken Epic Store, önümüzdeki hafta HITMAN ve Shadowrun Collection’ı ücretsiz olarak sunmaya hazırlanıyor.

Kuzey Carolina merkezli video oyun geliştirici şirketi Epic Games yeni mağazasının tanıtımına yardımcı olmak için halka ücretsiz oyunlar yayınlamaya başladılar. Ilk olarak, çok popüler olan Subnautica’yı platformlarının kullanıcılarına sunup bir patlama yaşayarak başladılar ve bugüne kadar bazı etkileyici oyunları yayınlamaya devam ettiler.

Bedava Oyunlar Listesi

Listeye gelecek hafta ücretsiz olacak oyunlar ile başlayalım.

Hitman 2016

Hitman IO Interactive tarafından geliştirilen, bölümlerden oluşan, aksiyon-macera türünde gizliliğe dayalı video oyunu. Square Enix tarafından Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yayınlandı. Oyun Hitman serisinin altıncı oyunu olma özelliğini taşıyor.

Ajan 47, uluslararası seyahat eden, sözleşmeli olarak hedefleri ortadan kaldıran, genetik olarak geliştirilmiş, insanüstü suikastçidir. Üçüncü şahıs nişancı olarak kontrol edilir. Diğer oyunlarda olduğu gibi Hitman serisinde oyuncuların yapacakları suikastlar için oyun içinde birden çok yol vardır. Suikast, oyuncunun yaratıcılığına göre şekillenir. Örneğin oyuncular uzun mesafeden hedefi öldürmek için uzun menzilli tüfek kullanabilir ya da yakın mesafeden bıçak, silah veya tel kullanılarak suikastı gerçekleştirebilir. Oyuncular ayrıca patlayıcı kullanabilir, kazara ölmüş süsü vererek kurbanlarını öldürebilir.

Hitman, 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında ücretsiz!

Shadowrun Collection

Siberpunk ile fantezinin buluştuğu eşsiz Shadowrun dünyası, 25 yıl önce yaratıldığından bu yana dev bir takipçi kitlesine ulaştı. Yaratıcı Jordan Weisman, Shadowrun dünyasına geri dönerek bu klasik oyun kurgusunu tek oyunculu, sıra tabanlı taktiksel RYO olarak modernleştiriyor. Çarpık kentleşmenin yaygın olduğu mega şehir Seattle’da gizemli bir katili arama mücadelesinde, karanlık kenar mahallelerden şehrin en güçlü mega şirketlerine uzanan bir yola koyulacaksın.Seattle’ın karanlığından sağ salim çıkabilmek için dikkatli davranmalı, diğer runner’larla yardımlaşmalı, teknolojinin ve büyünün güçlerinde ustalaşmalısın.

Shadowrun Collection 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında ücretsiz!

Enter the Gungeon

Kurşun cehennemi zindan tarama oyunu olan Enter the Gungeon’da bir uyumsuzlar çetesi, kendilerini aklamak için ateş ederek, yağmalayarak, hileyle atlatarak ve elini masaya vurarak efsanevi Gungeon’un nihai hazinesine ulaşmayı amaçlar: geçmişi öldürebilen silah. Bir kahraman seçin veya eşli oyunda takıma katılın ve tehlikeli derecede sevimli Gombiler ve dişlerine kadar silahlanmış korkutucu Gungeon bölüm sonu canavarlarıyla dolu zorlu ve evrilen katlar serisinde hayatta kalarak Gungeon’un dibine giden yolunuzu savaşarak aşın. Değerli ganimetler toplayın, gizli sırları keşfedin ve üstünlük kazanmak için güçlü eşyalar satın almak üzere fırsatçı tüccarlar ve esnaflarla konuşun.

Enter the Gungeon ‘a 27 Ağustos tarihine kadar ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

God’s Trigger

God’s Trigger, kan ve patlamalar arasında düşmanları hız ve keskinlikle etkisiz hale getireceğin bir güç fantezisidir. Çeşitli silahlardan biri, serbestçe seçilebilen özel yetenekler, çevresel tehlikeler ve yakın saldırılarla düşmanları saniyeler içinde öldürerek odayı kırıp geçir. Düşmanları mümkün olan en açık şekilde öldür.

God’s Trigger 27 Ağustos tarihine kadar Epic Store platformunda ücretsiz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments