1. Anasayfa
  2. Espor

Dr.Taylan Yıldız Esporun Önde Gelen İsimlerini Yayınında Konuk Ediyor

Dr.Taylan Yıldız Esporun Önde Gelen İsimlerini Yayınında Konuk Ediyor
0

Daha önce Google Silikon Vadisi Yöneticiliği yapan “internetçi abi” Taylan Yıldız, 18 Şubat Perşembe günü yani bugün “Esporun sorunları” ile ilgili bir Twitch yayını yapacak. Daha önce de espor üzerine yayınlar yapan Yıldız, Türkiye’nin Ping sorununa dikkat çekmiş ve birçok profesyonel oyuncunun da desteklediği #PingsizBirTürkiye akımını başlatmıştı.

Bu reklam alanını aktif et!

Woxic’in katıldığı bir önceki yayında Türkiye Espor Federasyonu için “Ben federasyonla hayatımda hiç konuşamadım, ben mesaj attım bana geri dönüş de yapılmadı.” cümlesi TESFED tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Olayın böyle olmadığını Twitter üzerinden söyleyen Türkiye Espor Federasyonu Alper Afşin Özdemir, istenirse Taylan Yıldız’ın yayınına katılıp açıklama yapabileceğini söylemişti.

Yayın saat 21:00 da Twitch kanalında başlayacak. Yayının ilk bölümünde Yıldız’ın konukları eski Cloud9 CS:GO oyuncusu Özgür “Woxic” Eker ve Profesyonel CS:GO koçu (Sangal) Canpolat “hardstyle” Yıldırım. Yayının 22:00’da başlayacak ikinci kısmında ise Türkiye Espor Federasyonu (TESFED) Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir yer alacak. Esporun sorunlarının birçok taraftan inceleneceği yayını kaçırmayın!

https://esporgazetesi.com/5-ronin-oncan-ile-yollarini-ayirdi/
5ronin

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments