1. Anasayfa
  2. Espor

5 Ronin Oncan ile Yollarını Ayırdı

5 Ronin Oncan ile Yollarını Ayırdı
oncan
0

5 Ronin, geçtiğimiz yaz mevsimi de dahil olmak üzere yaklaşık 1 yıldır kadrosunda bulunan üst koridor; Onurcan “Oncan” Atak organizasyon ile yollarını karşılıklı olarak ayırdığını açıkladı.

Bu reklam alanını aktif et!

Oncan, 2020 sezonuna Supermassive Akademi takımında başlamıştı. Kış mevsiminde ortalama bir performans sergileyerek takımıyla birlikte Akademinin lig aşamasını 4. sırada bitiren Oncan; play off aşamalarında mücadele hakkı kazanmıştı. Play off aşamasında ise ilk turda Wildcats ekibine karşı mağlup olarak sezonu 3-4. sırada bitirmişti.

https://esporgazetesi.com/valoranta-gelecek-yeni-ajan-afrikali-mi/

Diğer sezon için 5 Ronin ile anlaşan Oncan; Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimini takımıyla birlikte 4. sırada bitirerek lig içerisinde etkileyici bir performans sergilemişlerdi. Bu onun ilk Şampiyonluk Ligi tecrübesiydi. Play off aşamalarında; çeyrek finalde Dark Passage, yarı finalde ise Wildcats’i eleyerek finallere kadar yükselmeyi başarmıştı. Ligin en baskın takımlarından birisi olan Supermassive ile finalde kozlarını paylaşan Oncan ve takım arkadaşları; şampiyonluğa çok yaklaşmışlardı. Güzel bir final performansının sonucunda Sup’a karşı 3-2 mağlup olarak Şampiyonluk Ligini 2. bitirmişti.

Oncan, 2021 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi için yine 5 Ronin ile anlaştı. Ancak bu sezon onun için beklenmedik bir şekilde ilerledi. Kış Mevsimine 5 Ronin kadrosu ile çıktığı 6 maçta kendini pek gösteremeyen Oncan ‘ın; 5 Ronin macerası bugün sona erdi.

Takımın genel yönetici konumunda bulunan Vezni “Vez” Tönissen; Oncan ‘ın kadrodan ayrılmasının performansıyla bir ilgisinin olmadığını, takım uyumu ve iletişim ile ilgili sorunlardan kaynaklandığını açıkladı.

Ayrıca ekledi; “Takım performansını, iletişimini, oyuncuları ve koçları direkt olarak etkileyen hassas kararları sadece yönetim ekibi olarak almadığımızı da belirtmek istiyorum. Bu konularda oyuncu ve koçlara danışmayı, feedback almayı ve objektif olarak gözlemledikten sonra karar vermeyi tercih ediyoruz.”

Devam eden tweet dizisinde Vez, Akademi takımında forma giyen Skewer’in as kadroya; geçtiğimiz Yaz Mevsiminde Royal Youth’da yer almış olan ve 2021 için herhangi bir kadroya dahil olmamış olan Matilda’yı Akademi takımına kattıklarını açıkladı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments