1. Anasayfa
  2. LoL

Papara SuperMassive Yaz Mevsimi Kadrosu Açıklandı

Papara SuperMassive Yaz Mevsimi Kadrosu Açıklandı
1

Papara SuperMassive yaz kadrosu açıklandı. Bundan önceki maçlara akademi takımıyla çıkıyordu fakat kadrosunu tamamlayıp emin adımlarla lige geri dönüş yaptı. Takımın koç bölgesine Serdar ” Pades ” Padeş ve Lee ” GBM ” Chang-seok getirildi. Üst koridorda İrfan ” Armut ” Tükek ormanda ise Lee ” KaKAO ” Byung-kwon orta koridorda ise geçen sene takıma katılan Onur ” Bolulu ” Can Demirol alt koridorda ise daha önce beraber oynamış olan Berkay ” Zeitnot ” Aşıkuzun ve onun desteği Noh ” SnowFlower ” Hoei-jong katıldı.

Peki SuperMassive Şampiyon Olabilirmi ?

Kağıt üstünde oldukça güçlü bir takım olarak duruyor ilk bakışta fakat KaKAO ve Snowflower eskisi gibi formda olabilicekmi bilemiyoruz. Bide artı olarak şuan SupperMassive ligde iki haftada aldığı ve kaybettiği puanlar var. Acaba burdan geri dönüp şampiyon olabilirler mi ?

EafRXAHX0AI 6ik
İkinci hafta puan durumu

Yeni kattıkları kişileri inceleyelim. İlk başta koç GBM ‘ den biraz bahsedelim. Güney Kore doğumludur. Ülkemizde Galatasaray , Royal Youth ve SupperMassive ‘de görev almış. Koç olarak takıma katılsada eskiden orta koridorda oynuyordu. Etkili bir oyun tarzı vardır. Son zamanlarda koç olarak kariyerine devam etmektedir. Bundan önce Griffin ‘ de koçluk yapmıştır. Ormancı rolüne getirilen KaKAO Güney Korelidir. Favori karekterleri Elise , Lee Sin ve Olaf ‘tır. Bundan önceki takımı Seorabeol bir kore takımıdır. Destekçi rolünde ise daha öncede SupperMassive ‘de görev almış olan Snowflower getirildi. Güney korelidir iki sezon önce SupperMassive ‘de oynuyordu ardından KT Rolster takımına katılmıştı. Takım bir kore takımıdır. Ardından bu sene SuperMassive tekrardan katıldı.

NANEYİ YİMİDİNMİ 1

SuperMassive Kadrosu Yurt Dışında Neler Yapar ?

Bence bizi gayet iyi temsil ederler. Gruplardan kesin çıkarlar gibi geliyor bana ama grup aşamalarından sonra nereye kadar giderler tahmin edemiyorum. Kaliteli ve tecrübeli bir kadro görüyorum neler olucak bu sezon bende merakla bekliyorum umarım bizi yurt dışında iyi temsil ederler tabi ki önce şampiyon olmaları gerekiyor.

şampiyonluk ligi
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kenja
Kenja
3 yıl önce

suppermassivi seven biri olarak bu haberi okuyunca biraz daha bilgilendim ve yararlı oldu benim için haberi yazan arkadaşa teşekkür ederim