1. Anasayfa
  2. Espor

Cloud9 DreamHack Open Summer’dan Yeah ‘ı Eledi

Cloud9 DreamHack Open Summer’dan Yeah ‘ı Eledi
0

Johnny “⁠JT⁠” Theodosiou koçluğunu yaptığı takım, DreamHack Open Summer‘da yarışmaya devam etmek için Yeah ‘e karşı iki haritalı bir zafer kazandı.

Cloud9, Inferno ve Dust2′de tek taraflı mağlubiyetlerle TeamOne’a düştüğü turnuvada iç karartıcı bir başlangıcı telafi etmek için DreamHack Open Summer’ın B Grubu eleme maçına başladılar.

UvBiKJ9eo7Z4m2knv3FQzg

Yeah vs Cloud9 Maçı Özet

Eleme serisi, Yeahın Dust2‘yi seçmesiyle maç başladı ve Eduardo “⁠dumau⁠” Wolkmer, ekibinin T tarafında kontrolü ele geçirmesine yardımcı oldu. Ekonomileri zayıf olduğundan Cloud9 için zorlu bir yarıdı; Ancak Ricky “Floppy” Kemery ve ekibi, ikinci yarıda kendilerine bir mücadele şansı vermek için altı raund kazanmayı başardılar.

Opera Anlık Görüntü 2020 08 11 151106 www.hltv .org

Bir pistol raund zaferi ve ardından eco ve ilk silah turu dönüşümleri, savunma çabalarının başlangıcında kontrol altında tuttu ve Cloud9 yanıt veremeden önce 13-6 önde olmalarına izin verdi. Cloud9 kadrosu için bir geri dönüş çabası vardı.Uzun süren raundlara rağmen Cloud9 maçı 22-20 galibiyetle kapattı.

Kendi seçtikleri haritada AT başlama ​​seçimi, Cloud9 için biraz sorun teşkil etti çünkü dört raund boyunca raund elde edemediler ancak Victor “⁠iDk⁠” Torraca ve dumau arasında bir anlaşamamazlı başladı ve bir kavgayla sonuçlandı.

Opera Anlık Görüntü 2020 08 11 151248 www.hltv .org

İlk yarıda skor tablosunda sadece bir raund fark vardı ancak Yeah’den gelen bir başka pistol galibiyeti Brezilya tarafının bir kez daha 11-7 öne geçmesini sağladı. Bununla birlikte, Josh “⁠oSee⁠” Ohm‘un elinde bir AWP olduğunda ve ekibin geri kalanı iyi ekonomiye sahip olduğunda, Cloud9, maç puanına ulaşmak için takip eden dokuz turun sekizini kazanarak yeniden ipleri eline aldı. Train haritası 19-17 Cloud9 üstünlüğü ile bitti. BO3 formatında oynanan maçı 2-0 skora sahip olan Cloud9 Yeah‘ı eledi.

[qsm quiz=5]

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments