1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot Games ‘in Son Oyunu Valorant’ın İhtiyaç Duyduğu 5 Özellik

Riot Games ‘in Son Oyunu Valorant’ın İhtiyaç Duyduğu 5 Özellik
0

Riot Games tarafından piyasaya sürülen valorant, ilk duyurusundan lansmana kadar oldukça hızlı bir yükselme gerçekleştirdi. Ekim 2019’da halka açık olarak paylaşılmasından, Nisan ayında kapalı beta sürümüne ve Haziran ayında tam olarak piyasaya sürülmesine kadar geçen sürede oyuncu sayısı ve oynanma süreleri arttıkça beklentilerde aynı oranda artıyor.

Riot, Valorant’ı beta boyunca ve lansmanının ilk birkaç ayında olabildiğince eğlenceli hale getirmek için zorlu yollardan geçse de, oyuncuların görmek isteyeceği, oyunu daha da iyi hale getirecek birkaç özellik var.

Yeni Bir Harita ve Harita Seçimi

Valorant
Riot Games Mevcut Valorant Haritaları

Ascent’in Valorant’ın dördüncü haritası olarak eklenmesinden bu yana neredeyse üç ay geçti.

Bu teoride oldukça basit bir öneridir, ancak pratikte ihtiyacımız var. Valorant’ın dört haritası şimdiye kadar topluluğa çok iyi hizmet etti, ancak beşinci bir haritanın getireceği bazı avantajlar var.

Her şeyden önce, rekabetçi maçları biraz daha mantıklı hale getirecektir. Turnuva maçları uzatmaya giderse aynı takımların aynı haritada iki kez oynamasını izlemek zorunda kalmayacaksınız. Profesyonel oyun yalnızca daha fazla Ateşleme Serisi etkinliği ile hızlanmaya devam ettiği için bu özellikle önemlidir.

https://esporgazetesi.com/moses-team-liquid-in-csgo-ekibinde-bas-antrenor-oldu/

Ortalama bir oyuncu için beşinci bir harita işleri tazeleyecek. Valorant, oyuncuların topluluk yapımı haritalarda oynamayı seçebilecekleri CS: GO gibi bir oyun lüksüne sahip değil.

Başka bir haritanın eklenmesi, Riot Games ‘i harita yasakları veya rekabetçi oyun için harita seçimi gibi çok istenen diğer özellikleri sunmaya bile itebilir. Oynayabileceğiniz veya oynayamayacağınız haritaları seçebilmek şu anda Riot’un radarında değil ancak oyuncular daha fazla harita eklendikçe Riot’un elinin zorlanabileceğini umabilirler.

Puanlı’da Tekli Sıra

valorant rank sistemi
Riot Games Valorant Rank Sistemi

Riot Games bir bütün olarak sıralamayı iyileştirmek için çalışırken, yeni bir solo sıra çok yardımcı olacaktır.

Valorant’taki dereceli oyun, kapalı beta boyunca tartışmalı bir noktaydı. Topluluğun bazı üyeleri Riot’u solo bir sıra başlatmaya çağırırken , geliştiriciler geri adım attı.

Yine de, Riot Games ‘ın FPS türünde yeni bir çığır açıp onu eklemesi için iyi bir zaman olabilir. Solo sıra, League of Legends’ta büyük bir başarı gösteriyor. Tüm önemli FPS oyunlarında sıraya girip diğer sololara karşı oyun oynamanın çok az yolu vardır – özellikle taktiksel bir nişancı oyununda.

https://esporgazetesi.com/fifa-21in-ultimate-team-fragmani-yayinda/

Takım oyunu kişinin becerisinin göstergesinin bir parçası olmalıdır, ancak sıra yemleme ve beş istifli koordineli oyun kişinin gerçek beceri seviyesini artırabilir. Sadece bu değil, aynı zamanda kuyruk paritesi – bu, beş yığını diğer beş yığınla eşleştiriyor – henüz çalışmıyor.

Ayrı bir solo kuyruk eklemek (bir partide sıraya girmek isteyen herkes için bir esnek kuyruğa sahip olmanın yanı sıra) çözüm olabilir. Bu, League of Legends’ta iyi çalışan bir sistem, bu yüzden onu Valorant’a eklemek mantıklı.

Yeniden Oynatma Sistemi

valorant yeniden oynatma
Yeniden oynatma sistemiyle, muhteşem oyununuza hayran olmak için Cypher kameralarına ihtiyacınız olmayacak.

Oyunlarınızı Valorant’ta incelemenin şu anda tek yolu, bunları kendiniz kaydetmenizdir. Valorant’ın mevcut izleme sisteminden de istenecek çok şey var. Bir tekrar sistemi eklemek muhtemelen bu iki kuşu bir taşla öldürecektir.

İlk etapta Valorant’ın kapalı beta sırasında bir izleme özelliğine sahip olması dikkat çekici olsa da, herhangi bir streç için kullanımı en kolay olanı değil. Zaman kontrolü olmadan, bu destansı tekrarları yakalamak için oyunda geriye doğru atlamak oldukça zor olabilir.

https://esporgazetesi.com/twitch-primein-adi-artik-prime-gaming/

Oyuncular, oyunun nasıl oynandığını görmek için farklı açılardan ileri ve geri hareket ederek maç sonrası oyunlarını inceleyebilecekler. Buna karşılık, izleyiciler de eyleme ayak uydurmak için daha iyi araçlara sahip olacak.

Bir tekrar sisteminin çalışmakta olduğunu zaten biliyoruz . Riot birden fazla amaç için bir tane eklemek istiyor … Sadece seyirci için değil, aynı zamanda CS: GO tarzı oyuncu odaklı yasaklama sistemini tanıtmak için . Ama oyuna ne kadar erken gelirse o kadar iyi!

Oyun İçi Dereceli Turnuvalar

clash league of legends valorant
Clash, Valorant’a mükemmel bir katkı olacaktır.

League of Legends’a son yıllarda eklenen en iyi özelliklerden biri Clash. Oyun içi turnuva sistemi sert bir başlangıç ​​yaparken, oyunun içinde aylık turnuvalara sahip olmak ve bol miktarda ödül sunmak, üçüncü taraf etkinlikleri dışında koordineli oyunu çok daha eğlenceli hale getirdi.

Valorant’ın kendi müşterisinde bu piyasadan yararlanmak için gerçek bir şansı var. FACEIT ve ESEA gibi hizmetler CS: GO için mevcut olsa da, Valve tarafından şirket içinde geliştirilen hiçbir şey yoktur. Riot, belirli Oyuncu Kartları gibi ödüller ve katılan ve kazanan oyuncular için özel silah görünümleri koyabilir – tıpkı Clash gibi.

Clash sistemi ile de, sadece üst düzey oyunculardan pub ezmek olmaz. Oyuncular, rekabetçi bir deneyim sağlamak için benzer seviyedeki oyunculara karşı bölümlere yerleştirilecek.

Anlaşılır bir şekilde, bunun gibi bir özellik aylar, hatta yıllar olabilir. Sonunda eklenirse, Valorant’ın rekabetçi moduna başka bir katman ekleyerek oyunculara oynayacakları bir şey verir (mahsulün kreması olsanız bile).

Ses Tasarımında Büyük Düzeltmeler

valorant sova
Valorant’ın ses tasarımı çok fazla düzeltmeye ihtiyaç duyar.

Evet, bu listedeki diğer her şey gibi tamamen yeni bir özellik değil, ancak ele alınması gereken önemli bir sorun .

Valorant’taki Ses titiz bir canavardır. Bir oyuncunun ne zaman solunuza veya sağınıza yürüdüğünü söylemek genellikle zordur. Genellikle, harita düzenlerine güvenmeniz ve hangi katların hangi sesin nerede olduğunu bilmeniz gerekir.

Ses yarıçapınızın tam kenarında koşan bir oyuncu, dokunma mesafesindeki bir oyuncu kadar yüksek ses çıkarabilir. Bu gerçekten harita düzenine bağlı, ancak hepsi önemli bir sorun.

Ses tasarımını düzeltmeye bakmak, açıkça Riot’un öncelik listesinin en üst sıralarında yer alıyor ve geçmişte soruna derinlemesine daldıklarını söylediler. Bununla birlikte, düzeltilinceye kadar, oyuncuların nasıl gizlice takıldıkları ya da belirli bir oyuncunun neden görünüşte hiç ses çıkarmadığı – ya da çok fazla olduğu konusunda sonsuza dek kafası karışacak.

https://esporgazetesi.com/mousesports-bymas-i-kadrosuna-katti/

[qsm quiz=5]

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments