1. Anasayfa
  2. Diğer

Cem Bölükbaşı Sizler İçin Tavsiyelerde Bulundu

Cem Bölükbaşı Sizler İçin Tavsiyelerde Bulundu
0

Ülkemizi önce F1 Espor’da, ardından ise Borusan Oto BMW bünyesinde yarış pistlerinde temsil eden Cem Bölükbaşı F1 2020 hakkında sizlere tavsiyelerde bulundu.

Cem Bölükbaşı kimdir?

Kendi ağzından; 22 yaşındayım, 5 yaşından beri motorsporlarının içindeyim. Hem gerçek pistlerde hem de simülasyon yarışlarında yarışıyorum. İlk olarak Formula 1 Espor şampiyonasında 2017 yılında dünya 5.’si, 2018 yılında ise dünya 2.si olduk takım arkadaşımla. Espor devam ederken 2019 yılında ilk kez gerçek pistlere çıktım. GT4 Avrupa Şampiyonası’nda Borusan Otomotiv Motorsport ile yarıştım. Şampiyonadaki ikinci yarışımızda 2. olmayı başardık, bu şekilde ilk defa podyuma da çıkmış oldum.

Kendisi bu yılda ise  Formula Renault Esport Series‘e katıldı. Şimdiye kadar Interlagos, Montreal, Austin ve Suzuka‘da toplam sekiz yarış gerçekleşti. İlk yarışta harikalar yaratmasına rağmen şanssızlıklarla boğuşan temsilcimiz, Montreal‘deki iki yarışı kazandı, Austin‘deki ilk yarış ikinci ve ikinci yarışta birinci oldu.

Codemasters’ın bu sene yayınladığı F1 2020 oyunu hakkında Overtake GG ile birlikte ürettiği içerikte Cem, oyun hakkında önemli tavsiyelerde bulunuyor. 

  • Kalkış sırasında aşırı gaz vererek spin atmaktan kaçının.
  • Yarış öncesi aracın setuplarını doğru ayarlayın.
  • Geçişlerde DRS, ERS, Yakıt karışımı gibi özelliklere dikkat ederek geçişleri kolaylaştırın.
  • Manuel vites sistemine alışarak tur sürelerinizi daha iyi hale getirin
  • ABS olmadan frenleme konusunda kendinize uygun tekniği bulun.

Tavsiylerin tamamını izlemek için;

https://esporgazetesi.com/hepsigamer-esa-esports-pubg-turnuvasinda-final-heyecani-basliyor/
ESA
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments