1. Anasayfa
  2. PUBG

Hepsigamer ESA Esports PUBG Turnuvası’nda Final Heyecanı Başlıyor

Hepsigamer ESA Esports PUBG Turnuvası’nda Final Heyecanı Başlıyor
0

ESA Esports, espor ve video oyunları sektöründe faaliyet gösteren, düzenlediği espor organizasyonları, ürettiği dijital içerikler ve eğlence sektörüne getirdiği yenilikçi bakış açısı ile Türkiye’de ve komşu coğrafyalarda pazar lideri olmayı vizyon edinmiş bir “yeni medya” şirketidir.

Yakın zamanda başlatılan ve şuan finale yakalaşan Hepsiburada Hepsigamer ortaklığı ile düzenlenen PUBG turnuvasında sona yaklaşıldı.

4 hafta boyunca mücadele eden takımlardan 32 tanesi 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek büyük finale katılmaya hak kazandı.

Opera Anlik Goruntu 2020 10 02 193050 esaesports.com

Çevrim içi (online) olarak düzenlenecek olan final 3 Ekim Cumartesi günü 13.00’da Esa Esports Twitch kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Bu pandemi sürecinde yapılan büyük ödül havuzlu PUBG turnuvası ile oyuncuların yanında olduklarını gösterdiler. Ayrıca Esa Esports’un düzenlemiş olduğu ilk turnuva olarak kayda geçen etkinlikte en başarılı 7 takım para ödülünün sahibi olabilecek.

Belirtilene göre etkinlikte rakiplerini mağlup ederek ilk sırada yer alan takım 12 bin lira nakit ödülün sahibi olabilecekken, ikinci takım 7 bin lira, üçüncü takım ise 4000 lira ödülün sahibi olacak.

Hepsigamer ESA Esports PUBG Turnuvası Ödül Havuzu:

  • Birinci takıma 12.000 TL
  • İkinci takıma 7000 TL
  • Üçüncü takıma 4000 TL
  • Dördüncü takıma 3000 TL
  • Beşinci takıma 2000 TL
  • Altıncı takıma 1200 TL
  • Yedinci takıma 800 TL

Kendileri ise ilerleyen zamanlarda bir çok turnuvaya ev sahipliği yapacak gibi görünüyorlar.

https://esporgazetesi.com/pubg-topluluk-kapismasi-32×32-sonuclandi/
32×32
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments