1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Call of Duty Mobile Yaz Günleri Etkinliği

Call of Duty Mobile Yaz Günleri Etkinliği
0

Call of Duty Mobile ‘ın Yaz Günleri Etkinliği geldi, tamamen yeni efsanevi kozmetikler bir dizi oyuniçi yeni zorlukla açılacak.

8. sezon adanmış oyuncular için çeşitli yeni modlar ve haritalar hakkında bilgi sahibi olduklarından iyi bir şekilde ilerliyor. Daha erken bir genel bakış, Yaz Günleri Etkinliğinin yakında başlayacağını açıklasa da, hayranlar ne bekleyeceklerini tam olarak bilmiyorlardı.

Activision şaşırtıcı bir şekilde 28 Temmuz güncellemesinde yaz temalı içeriği açıkladı ve bizde tam bir özetle ele aldık.

Sınırlı süreli kutlama, 12 benzersiz görevle açılabilen yeni Efsanevi görünümlere sahip. Bir H20 Arındırıcı varyantı içerik düşüşüne manşet verir, ancak oyuncular sadece oynayarak rastgele öğelerin kilidini açabilir.

Silahın renklerini basitçe değiştirmek yerine, bu Efsanevi kilit, Arındırıcıyı “dev bir oyuncak püskürtme tabancasına” dönüştürür. Hemen Call of Duty Mobile’ın süper soaker’ını almak istiyorsanız, yapmanız gerekenler.

CoD Mobile’ın H20 Arındırıcı kaplamasının kilidini açma

cod mobile
Activision

Sınırlı süreli etkinlikte diğer yazlık eşyalar ve yeni XP takviyeleri elde edilebilirken, Arındırıcı cildi Yaz Günlerini ayıran şeydir. Sezon 8 etkinliğinin sunduğu her şeyi talep etmek için yeni zorlukları tamamlamanız gerekir.

https://esporgazetesi.com/call-of-duty-mobile-sezon-8/

Önceki içerik düşüşlerinden farklı olarak, çeşitli görevleri işaretlemek, bu harika yeni öğeleri nasıl kazanacağınızın tek noktasıdır. Görevlerin çoğu tek bir oturumda parçalanabilir, ancak diğerleri biraz daha uzun sürebilir. 12 görevi tamamladıktan sonra, Efsanevi Arındırıcı sizindir.

CoD Mobile’da 12 yeni Yaz Günü görevi

days of summer
Sezon 8 ısınıyor çünkü CoD Mobile 12 yeni zorluk getiriyor.

12 yeni Yaz Günü görevi artık CoD Mobile’da yayınlanıyor. Bazıları belirli bir süre oynamanızı gerektirir. Bu arada, başkaları da Sezon 8’in Juggernaut moduna girmenizi sağlayacak. Gerekli tüm görevler aşağıda bulunabilir.

  • 3 Juggernaut Maçını Oyna
  • 10 Juggernaut Maçını Oyna  
  • MP Öne Çıkanlar’da Highrise haritasını seçin ve üzerinde 15 Düşmanı Öldür
  • MP Öne Çıkanlar’da Highrise haritasını seçin ve üzerinde Arkadaşlarla 5 MP Eşleşme Oynayın  
  • Juggernaut Maçlarında 30 Düşmanı Öldür  
  • Toplamda 15 dakika çevrimiçi kalın  
  • Toplam 30 dakika çevrimiçi kalın  
  • Toplam 45 dakika çevrimiçi kalın  
  • Toplam 60 dakika çevrimiçi kalın  
  • 3 Silahlı çatışma maçı oyna  
  • Arkadaşlara 5 XP kartı gönder  
  • 5 Kill Confirmed Matches oynayın

Yaz Günleri etkinliğinin ne kadar süreceğini söylemek mümkün değil. Kutlama devam ederken hala birkaç gizli kozmetik ürün olabilir.

Bir sonraki mobil oyununa atladığınızda dikkatli olun. Su tabancaları ilk başta zararsız bir eğlence gibi görünse de, Arıtıcı hala ölümcül.

https://esporgazetesi.com/valorantta-yeni-ajanimiz-killjoy/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments