1. Anasayfa
  2. Zula

Zula’nın yeni yıldızı Zula Star’dan çıkacak!

Zula’nın yeni yıldızı Zula Star’dan çıkacak!
0


Türkiye’nin en sevilen MMOFPS türü PC ve mobil oyunu Zula’nın milyonlarca oyun severin takip edeceği yeni yıldızı, “Zula Star” ile belirlenecek. Yarışmaya  katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 6 Eylül.

Türkiye’de ve dünyada 30 milyon kişi tarafından oynanan Zula’nın yeni yıldız yayıncısı olmak isteyenler “Zula Star” yarışmasında bu fırsatı yakalayacak. 

Zula’nın, içerik üreticilerini teşvik etmek için JTG iş birliğiyle düzenlediği “Zula Star”a, 18 yaşından büyük isteyen herkes, 6 Eylül Pazar gününe kadar https://bit.ly/2YSvxJF linkinden başvurusunu tamamlayabilecek. Zula’nın Youtube kanalındagerçekleşecek yarışmanın kazananı, tam donanımlı oyun bilgisayarı dahil çeşitli ödüllerin de sahibi olacak.

https://esporgazetesi.com/fenerbahce-nba-2k-espor-takimindan-gorkem-goksu-gunduz-ve-kadir-yuksel-ile-roportaj/

Büyük final 22 Eylülde…

Zula Star adaylarının başvuru süreci tamamlandıktan sonra video çekimi aşamasına geçilecek.

Zula’nın sevilen yayıncıları Muhammet YT ve Rainlox ile youtuber ve yayıncı Duygu Köseoğlu’nun jüri üyeliği yapacağı Zula Star’da, oyun severlerin yakından tanıdığı CaptainATX ise jüri üyeliğinin yanı sıra sunuculuğu üstlenecek. 

Yarışmada, 19 Eylül’de çeyrek finale çıkacak yarışmacıların belirleneceği final müsabakalarının ardından, 20-21 Eylültarihlerinde çeyrek ve yarı finaller yapılacak. 22 Eylül’deki Zula Star Finali’nde ise Zula’nın yeni yıldızı belli olacak.

Zula Star’la ilgili tüm gelişmeler, Zula’nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. 

Instagram  

Facebook 

Youtube 

https://esporgazetesi.com/89-tl-degerindeki-far-cry-3-uplayde-ucretsiz-oldu/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments