1. Anasayfa
  2. Zula

ZULA Influencer Kapışması

ZULA Influencer Kapışması
0

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Zula, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda oyun severlere heyecan ve rekabetin doruğa çıkacağı, Zula Influencer Kapışması ile unutulmaz bir gün yaşatacak.

Zula’nın binlerce takipçili 10 influencer’ı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel “Zula Influencer Kapışması” adı verilen turnuvada bir araya gelerek, oyun heyecanını Zula tutkunlarıyla birlikte yaşayacak.

Ödül Havuzu 30.000 TL

Ödül havuzu 30.000 TL olarak belirlenen Zula Influencer Kapışması, 10 influencer’ın heyecanlı rekabetine sahne olacak. Turnuvanın en iyisi 20.000 TL’lik birincilik ödülünün sahibi olurken, ikinciye 15.000 TL, üçüncüye ise 5.000 TL ödül verilecek.

Özel turnuvaya katılacak Zula oyuncularının yakından tanıdığı Halil Örenler, Rainlox, Muhammet YT, Growe, Luie, HüseyinDer, Afya, Piremses, CaptainATX ve Yiğit Dolu, turnuvada kıyasıya rekabet ederek en iyi oyunlarını sergileyecekler.

Influencer’lar canlı yayın yapacak

“Zula Influencer Kapışması”, Zula Oyun YT, Dlive ve Nemo platformlarından canlı olarak izlenebilecek.

Turnuva sırasında influencer’ların her biri kendi hesaplarından canlı yayın yapacaklar ve sonrasında ise video yayınlayacaklar.

Turnuva detayları ve tüm gelişmeler, Zula’nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

https://esporgazetesi.com/age-of-empires-geri-donuyor/

Instagram  

https://www.instagram.com/zulaoyun/

Facebook 

https://www.facebook.com/zulayurkiye/

Youtube 

https://www.youtube.com/user/ZulaTurkiye


Zula Hakkında

InGame Group çatısı altında yer alan Madbyte Games tarafından geliştirilen Zula’nın arkadaş ofisindeki küçük bir odada başlayan hikayesi, bugün 100’den fazla ülkede, 11 dilde 30 milyon oyuncu tarafından oynanan bir başarı öyküsüne dönüştü.

Tamamı Türk mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula’nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, ülke içinden oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmesini, yurtdışından oyuncuların da Türkiye’yi tanımasını sağlıyor.

Haritalarda Üsküdar, Trabzon Uzungöl, Safranbolu, Nemrut, Çanakkale gibi tarihi ve turistik yerler bulunurken, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs’ta kutlamalar, Ramazan boyunca sahur – iftar hatırlatmaları, mahya ve tanıtımlar, bayramda torpiller, zillere basıp kaçan çocuklar gibi içerikler oyuncular tarafından ilgiyle karşılanıyor.
Zula’yı rakiplerinden ayıran özelliklerinden biri de oyunun hilesiz olması. Sürekli yenilenen içeriğin yanı sıra oyunda, ortalama her ay büyük bir güncelleme yapılıyor.
Dünyada gittikçe daha fazla izleyici tarafından takip edilen espor alanında büyük başarı gösteren Zula, milyonlarca takipçisiyle sosyal medyada da bir fenomene dönüştü.

Her gün 5 bin adet videosu dünya çapında oyuncular tarafından YouTube’a yüklenen Zula’nın bu içerikleri de, ayda 20 milyonun üzerinde izleniyor.
Oyun, www.zulaoyun.com adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments