1. Anasayfa
  2. LoL

Wild Rift ‘in Türkiye Çıkış Tarihi Belli Oldu

Wild Rift ‘in Türkiye Çıkış Tarihi Belli Oldu
1

Riot’un 10. yıl dönümü etkinliğinde geçtiğimiz yıl; League of Legends Wild Rift dahil olmak üzere yeni oyunlarının uzun bir listesini açıklanmıştı. Riot vaat ettiği oyunların birçoğunu piyasaya sürmüştü fakat WildRift için herhangi bir erişim tarihi vermemişti. Pekçok oyun sever mobil için yayınlanacak olan bu MOBA oyununu heyecanla beklerken Riot çıkış tarihi etrafında oluşan soru işaretlerini nihayet giderdi!

Wild Rift, Lol ile benzer görünüme ve hissiyata sahip olsada aslında aralarında ince farklılıklar mevcuttur. Wild Rift mobil ve konsol oyuncularına daha fazla erişilebilirlik sağlamaktadır.

Wild Rift, League of Legends’ta bulunan pekçok şampiyon ve eşyayı barındırıyor olsa da oyun, bilgisayar sürümünden tamamen ayrı bir konumda olacak. Riot oyunu hemen piyasaya sürüp gani gani para kazanmak yerine oyunu tamamen yeniden inşa etti ve bunun için yıllarını harcadı.

Sihirdar Vadisi yeniden yapılandırıldı, sistemler ayarlandı, yetenekler değiştirildi ve oyunun süre bakımından uzunluğu hususunda kısaltmalara gidildi. Değişiklikler bakımından ise oyun League of Legends’ta bulunan 148 şampiyonu barındırmayıp sadece 46 şampiyonu, Wild Rift’e uyarlanmış yetenekler, rünler ve daha nicelerini içeriyor.

Wild Rift’in Türkiye Çıkış Tarihi

Oyunun PlayStation ve X-box versiyonlarının yılın başlarında yayınlanması planlanıyordu daha sonrasında ise mobil platformlara gelmesi bekleniyordu fakat pandemi süreci nedeniyle ertelemeye gidildi.

League of Legends Türkiye resmi Twitter hesabından yayınlanan gönderide, oyunun Aralık ayında Türkiye’de erişime açılacağı bildirildi.

League of Legends: Wild Rift oynamayı düşünüyor musunuz ?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Y C
Y C
3 yıl önce

Umarım heroları tek tek getirirler oyuna.
Benim gibi oyunun gelişimini takip edemeyip izlemekle yetinmek zorunda kalanlara da ikinci bir şans olur.