1. Anasayfa
  2. VALORANT

Viper’ın Gelecek Yamada Değişiklik Almayacağı Açıklandı

Viper’ın Gelecek Yamada Değişiklik Almayacağı Açıklandı
0

Riot, Cuma günü gönderisinde, Viper’ın merakla beklenen değişikliklerinin bir sonraki yamayla gelmeyeceğini açıkladı.

Viper, Valorant’ın en zayıf ajanlarından biri oldu. Dolayısıyla rekabetçi maçlarda en düşük seçme ve kazanma yüzdelerine sahip. Riot, onu birkaç kez farklı yamalar ile güçlendirmeye çalıştı ancak yine de oyunun diğer iki Kontrol Uzmanı olan Omen ve Brimstone ile rekabet edemiyor.

Riot, daha fazla değişiklik sözü verdi ancak şirket onlar için bir zaman çizelgesi söylemedi. Ayrıca Karakter yapımcısı John Goscicki’ye göre, geliştirme ekibi Viper için yeni bir yön belirlemedi.

“Çoğunuz yama notlarını inceliyor, Viper’ın karşılaştığı sorunları ele almak için daha büyük güncellemeler bekliyorsunuz. Ancak bir sonraki yamada bu güncellemeyi göremeyeceğinize dair kötü haberlerin taşıyıcısı olacağım. Brimstone ve Omen arasındaki çekişmeyi belirlemek için daha fazla zaman harcamalıyız. “

Goscicki

Viper’ın sorunlarından biri, duman yeteneklerine sahip olan rakibi Brimstone ve Omen. Öte yandan Viper, görme kontrolü için büyük ölçüde zehirli duvarına güveniyor. Bu çok daha kısıtlayıcı çünkü her turda sadece bir kez yerleştirebiliyor ve açıları engellemede o kadar etkili değil.

Viper’ın diğer yetenekleri, bir sitenin kontrolünü ele geçirdikten sonra ona yardımcı olurken, ekibine sitelere girme konusunda en iyi şekilde yardım etmiyor.

https://esporgazetesi.com/team-galakticos-admini-bbl-esportsa-kullandigi-ifadeyle-tepki-cekti/
BBL
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments