1. Anasayfa
  2. LoL

Şampiyonluk Ligi 1. Gün: Beşiktaş – Dark Passage

Şampiyonluk Ligi 1. Gün: Beşiktaş – Dark Passage
0

Ligin 2. maçı Beşiktaş ve Dark Passage arasında oynandı.

Bu reklam alanını aktif et!

Seçim Yasaklama

Maç seçim yasaklama ekranı ile başladı. Beşiktaş ilk kısımda Aphelios ve Akali’yi yasaklarken son yasaklama hakkını pas geçti. Dark Passage ise Pantheon, Taliyah ve Lillia’yı yasakladı. Bunun devamında Beşiktaş kırmızı tarafa Kai’sa, Syndra ve Graves tercihleri ile başlarken DP Olaf, Seraphine ve Galio tercihlerinde bulundu.

Seçim yasaklama ekranının 2. kısmında Beşiktaş Camille ve Aatrox yasaklamaları yaparken DP ise Sett ve Ornn yasaklamasında bulundu. Seçim ekranının son kısmında Beşiktaş Leona ve Gragas seçerken DP’ın son seçimlerini Ekko ve Gnar’dan yana kullandı.

Maç Anları

Alt koridorda oyunun başlarında bariz üstün olan Beşiktaş tarafı nehire de baskı kurarak dakika 5 ila 6 civarı ilk ejderi (Dağ Ejderi) almayı başardı.

İlk kan dakika 6.50 civarı Gragas’ın iyi oyunu ve aynı zamanda Graves’in baskını ile Beşiktaş tarafından Fab katledilerek alındı.

Dakika 11 civarı Dark Passage orta koridora Vadinin Alametini kullanarak kurduğu baskı ile oyunun 2. kendilerinin ilk ejderini (Alev Ejderi) almayı başardı.

Dakika 16.51 Beşiktaş 3. ejdere kadar aldıkları 2 tekli skor ve diğer avantajlar ile kendilerinin 2 ejderini (Bulut Ejderi) almayı başardılar.

Dakika 19.07 de Orta Koridorda Köfteye yapılan 4 kişilik baskın ile Dark Passage’ın orta koridor ilk kulesi düştü. Bunun hemen ardından rakip ormanda fazla açılan Beşiktaş oyuncuları dar alanda da kalınca Dark Passage geri olduğu dakikalarda 3 skor almayı başardı.

Bir anlık boş alan yakalayan Beşiktaş, Gnar’ın da öfke barı minimum seviyedeyken bunu şansa çevirdi ve 3. ejderlerini almayı başardı.

Beşiktaş tarafında orta koridorda Galio’ya karşı yapılan saldırılar sonucu Galio’nun düşmemesi ile sonuçlanınca Dark Passage ekibi iyi toplandı ve 2 skor almayı başardı. Bunun ardından da Baron Nashor’u katletti.

Dakika 32.40 Dark Passage 3. ejderini aldı. Bunun hemen ardından fab maç başından beri bekleneni yaptı ve üst nehirde girdikleri savaşı Gnar ultisi ile oynamayı başardılar ve ardından maçı kapatmayı başardılar.

Maç Sonu

Beşiktaş nispeten daha başarılı olduğu seçim yasaklama ekranı ve maç başında aldığı üstünlüklere rağmen, rakibinin kompozisyonlarına ve onun doğrularına göre oynamayıp makro oyunda da hatalar yapınca Dark Passage orta ve geç oyunu iyi oynadığı maçı kazanmayı başardı.

Screenshot 20210123 154831 Twitch

Maçın oyuncusu ise eski takımına geri dönen kaptan fabFabulous oldu. İşte onun istatistkileri

Screenshot 20210123 154937 Twitch

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments