1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Challengers 1 Türkiye “en” leri

VCT Challengers 1 Türkiye “en” leri
0

VCT Challengers 1 Türkiye sona erdi ve izleyenler birçok heyecanlandıran anlara tanıklık ettiler. Özellikle BBL maçlarının 40 bin kişinin üstünde izleyiciye sahne olması çok ilginçti aynı zamanda bu Valorant’ın Türkiye’de çok sevildiğini gösteriyor. Turnuvanın ilk etabı birçok sürprizlerle ve etkileyici anlarıyla bitti. İlk 4’e kalan takımlar BBL Esports, Futbolist, Oxygen Esports ve Cyber Skull Esports oldu. Challengers 1’de ilk 4’e kalamayan takımlar için hiçbir şey bitmedi çünkü Challengers 2’den şanslarını yine deneyebilirler. Biz de sizler için kendi seçimlerimizle turnuvanın “en”lerini belirledik.

En Hayal Kırıklığı Yaratan Takım

Sangal Esports Valorant kadrosu

Sangal turnuvadan önce kadrosunda birçok değişiklik yaptı. Takımın ilk değişikliği Tolga “bacyx” Bacak ile yollarını ayırmak oldu. Ardından Enes “E5N” Erdoğan kadroya dahil oldu. Daha sonra da mini’nin yedeğe çekilmesiyle Unity kadroya dahil edildi. Ancak bu değişiklikler kısa vadede yaramadı çünkü Sangal Bo1 maçında CANAVARLAR takımına mağlup oldular. Bu erken veda birçok Valorant severi şaşkına çevirdi.

En Başarılı Takım

bbl esports

BBL turnuvaya büyük bir beklentiyle başladı. Hayranlarının First Strike şampiyonundan beklentisi fazlaydı ve BBL bu beklentileri boşa çıkarmadı. Tüm rakiplerine karşı fazlasıyla üstün oyun ortaya koyan ekip rakiplerine harita sayısı dahi vermedi. Özellikle savunmada oynadıkları baskın oyunları rakiplerine zor anlar yaşattı. BBL Esports ilk 4’e kalarak Challengers 2’ye yükseldi.

En Sürpriz Takım

Ekran Goruntusu 26

İlk 4’e kalan en şaşırtıcı takım şüphesiz Cyber Skull Esports oldu. First Strike’ta ve diğer turnuvalarda göremediğimiz Cyber Skull büyük bir sürpriz yaptı. Son 8 maçında 1907 Fenerbahçe Esports’u eleyen ekip Challengers 2’ye yükseldi.

En İyi Oyuncu

Challengers 1 boyunca üstün performans koyan sterben izleyenleri kendine hayran bıraktı. Team Aurora karşısındaki üstün performansıyla da rekor kırdı. 7.75 K/D oranıyla eşi benzeri görülmeyen bir performans ortaya koydu. VCT Challengers 1 Türkiye K/D sıralamasında ikinci olan oyuncuyu izleyenler doyamadı ancak onu Challengers 2’de de görebilecekler.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments