1. Anasayfa
  2. Dota2

Valve, Uluslararası 2020 Battle Pass’in Yarın Çıkacağını Açıkladı

Valve, Uluslararası 2020 Battle Pass’in Yarın Çıkacağını Açıkladı
0

Valve uzun zamandır beklenen Dota 2 Uluslararası 2020 Battle Pass‘ın yarın geleceğini doğruladı. Battle Pass sonunda gelirken, bu yılki International etkinlik maalesef bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Battle Pass, koronavirüs ile ilgili gecikmeler nedeniyle de biraz daha ertelendi.

The International’e yeni bir başlangıç ​​tarihi verilmemiş olsa da, etkinliğin Battle Pass’i nihayet yarın 25 Mayıs‘ta satışa sunulacak.

The International Battle Passleri her yıl satın alınabilir, o yılın International’inin başlamasından birkaç ay önce. Pass, gelirlerin% 25’i doğrudan The International’ın ödül havuzuna girecek şekilde kullanılır.

Yıllar önce olduğu gibi, Battle Pass, yeni animasyonlar,ses, kahraman ekipman setleri ve çok daha fazlasını içeren çok sayıda oyun içi ödüle sahip olacak. Pass ayrıca belirli hedefleri tamamladıktan sonra ödüllendirilen Savaş Puanlarını da içerecek.

2019 baskısı 9,99 dolardan başlasa da resmi fiyatlar açıklanmadı. The International 2020’lerin Battle Pass’i 25 Mayıs’ta satışa sunulacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments